23948sdkhjf

Fordobler medarbejdertal: Energianlægs-ekspert i eksplosiv vækst

I efteråret 2021 overtog den amerikanske gigant Babcock & Vilcox virksomheden Voda. Den går i dag under navnet Babcock & Vilcox Renewable Service, og ægteskabet med amerikanerne har i den grad været gavnligt for den sydjyske virksomhed. Det skriver JydskeVestkysten.

Regnskabstallene for 2022 er endnu ikke offentliggjort, men administrerende direktør Christopher N. Sørensen fortæller, at omsætningen lander over en halv milliard kroner, hvilket næsten er en tredobling fra året før. Overskuddet ventes at lande på 60-70 mio. kr., og det er mere end en tredobling. Antallet af fuldtidsmedarbejdere er samtidig steget med 90 til 160.

- Vi kunne godt have vækstet selv, men slet ikke i den fart. Lige nu er vi stærkt funderet i Skandinavien og på vej ud i Europa, men vi sigter mod at vækste yderligere, så vi bliver en global virksomhed, siger Christopher N. Sørensen til JydskeVestkysten.

Lige nu er Babcock & Vilcox Renewable Service ved at etablere datterselskaber rundt omkring i Europa, og man ser også på opkøbsmuligheder for at kunne holde væksten i gang. Christopher N. Sørensen forventer dog ikke at fordoble antallet af medarbejdere igen i år, men budgetterer stadig med en markant vækst.

Babcock & Vilcox Renewable Service løser tekniske opgaver og servicerer biomasse-og affaldsforbrændingsanlæg.

Originalartikel: https://jv.dk/erhverv/virksomhed-i-vild-vaekst-skaber-90-nye-job-og-tredobler-omsaetningen-vi-lander-paa-den-gode-side-af-en-halv-milliard-kroner

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.111