23948sdkhjf

Ørsted med i fjernvarmeforum

Dansk Fjernvarmes producentforum for kraftvarmeselskaber har nu samlet alle landets største kraftvarmeværker

Ørsted indtræder nu i Dansk Fjernvarmes producentforum, skriver Dansk Fjernvarme i en pressemeddelelse.

"Med indtrædelsen af Ørsted har Dansk Fjernvarme nu samlet alle kraftvarmeselskaber i samme klynge og styrker dermed den samlede interessevaretagelse af el- og varmeproduktionen i Danmark," lyder det fra Dansk Fjernvarme.

- Det er en stor glæde at kunne byde Ørsted velkommen hos Dansk Fjernvarmes Producentforum. Ørsted repræsenterer med sine kraftvarmeværker en stor del af den tilgængelige vejruafhængige elproduktion i Danmark. Vi ser, at selskabet har høje ambitioner for fortsat at udvikle en bæredygtig energiproduktionen nu og i fremtiden. Jeg er sikker på, at Ørsted vil bringe værdifuld viden og ikke mindst visioner for fremtidens energisystem ind i fællesskabet, så vi sammen kan sikre Danmarks fremtidige el- og varmeforsyning, siger Kim Mortensen, direktør i Dansk Fjernvarme.

Producentforum hører under Dansk Fjernvarme og er en samling af alle de danske affaldsenergi- og kraftvarmeværker.

Også hos Ørsted ser man frem til at blive en del af forummet.

- Dansk Fjernvarmes Producentforum har den seneste tid leveret analyser og indsigt på et højt niveau på flere af Ørsteds kerneområder, og der er en række sammenfaldende interesser mellem Producentforum og Ørsteds kraftværksforretning. Derfor giver det rigtig god mening for os at være medlem, og vi ser frem til samarbejdet, siger Ole Thomsen, direktør for Ørsteds kraftværksforretning i pressemeddelelsen.

Se nøgletal for:
Læs mere om: Fjernvarme KRAFTVARMEVÆRK
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.609