23948sdkhjf

Det sker: Mød nyeste skud på stammen i Etronic Valley

Med etableringen af BA technologies har den Svendborg-baserede forretningsklynge intensiveret sit fokus på kerneområdet energi.
Med etableringen af BA technologies i 2011, intensivererede den Svendborg-baserede forretningsklynge sit fokus på kerneområdet energi, og skabte samtidig en virksomhed med fokus på at levere fremtidens intelligente fjernaflæsnings-system til boligadministratorer.

Interesserede kan møde BA technologies på Nyborg Strand den 7. & 8. maj til edb-foreningens EBF-seminar, eller samme sted den 24. maj til Energi & Miljøs workshop om adfærdsændringer gennem synliggørelse af energiforbruget i almene boliger.

- Målerbranchen er generelt gammeldags, langt fra den professionelle administrators behov og fyldt med uigennemsigtighed og høje omkostninger, der ikke giver værdi. BA technologies henvender sig til den professionelle boligadministrator, der ønsker et alternativ til det eksisterende udbud på markedet. Vi tilbyder et professionelt og moderne teknologisk koncept med lave omkostninger og høj kvalitet, som giver tryghed, integrationsmuligheder og dermed fremtidssikring, udtaler Business Unit Manager, Kim Bruun.

Med daglige aflæsninger på både bi- og hovedmålere og fuld integration til administrationssystemet hos boligadministratoren, er BA technologies' Flexcom TM-platform et seriøst og fremadskuende alternativ til de eksisterende løsninger indenfor fjernaflæsning til brug i forbrugsregnskaber.

Kundelisten hos BA er voksende og boligadministratorer med et ønske om uafhængighed i forhold til måler leverandør fylder i den forbindelse meget.

- Vores erklærede mål er at skabe mærkbare besparelser på den administrative drift hos boligadministratorer gennem åbne og intelligente tekniske løsninger, der sikrer boligadministrationen ejerskab og råderet over målersystemerne med henblik på at udføre flytte- og årsregnskaber selv. Vi ønsker at levere løsningen til kunden, på det niveau hvor kunden befinder sig, således at vores løsning henvender sig bredt i markedet, forklarer Kim Bruun.

- BA technologies er et bevis på berettigelsen af vores ”shared service center”, hvor økonomiske, kommercielle, tekniske og produktionsmæssige kompetencer deles, således at den enkelte virksomhed kan agere kundeorienteret og dermed skabe grundlaget for fremdrift og vækst, udtaler Etronic direktør Henrik Larsen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078