23948sdkhjf

Aidon One giver forsyningsvirksomhederne og miljøet en hjælpende hånd

Forsyningsvirksomhederne er under pres for effektivisering og forsyningssikkerhed. Også miljøforhold vejer tungere. Men kan det kombineres? Hjælpen til at blive mere miljørigtig, effektiv og spare ressourcer kan ligge i en enkel samlet softwareløsning til styring af feltarbejdsprocesser i realtid - uanset forsyningsområde.

”Leverandører af varme og vand spiller en altafgørende rolle i ethvert forsyningssystem. Men hvordan optimerer de og hvordan kan de følge med? Svaret er software –  Aidon One. Én samlet SaaS-baseret softwareløsning til planlægning, styring og overvågning der giver overblik over infrastruktur, drift og kundeoplevelsen,” siger Carlo Lazar fra Aidon. ”Det handler om at skabe gennemsigtighed, dokumentation og at digitalisere planlægningen. Det er kravene til fremtiden.”

Med Aidon One sker opgavestyringen i realtid og alt kan på sikker vis deles med både egne teams, leverandører og kunder. Forbrugerne kan tilmed registrere skader og fejl, og dermed sætte en arbejdsordre i gang. Altså en langt mere involverende og dynamisk proces, der er god for miljøet, virksomheden og kunderne, for udfordringerne bliver løst hurtigere. Det skaber forsyningssikkerhed.

Nem og hurtig implementering helt uden behov for konsulenter

I en travl hverdag med fokus på at driften fungerer, at der er taget hensyn til miljøet og at kunderne er glade, er der brug for al den hjælp man kan få. Cloudbaserede SaaS software-løsninger som f.eks. Aidon One, kan i samspil med IoT, AI og software, sikre en fleksibel og effektiv drift og give hurtigere udbedring af skader. Tempo er afgørende, men det er fleksibilitet i forhold til tilpasning af softwareløsningerne også.

Aidon One kræver ingen konsulenter, brugerne kan selv tilpasse formularer og setup, så det passer til dem og deres hverdag. Det betyder sparet tid og sparede penge, der kan anvendes på andre områder.

Hurtig udbedring – godt for miljøet, glade kunder

Fra man konstaterer et brud på eksempelvis vandforsyningen, til reparationsarbejdet er registreret i Aidon One, sat i proces og tildelt et team, går der absolut kortest muligt tid. Ingen spildte ressourcer eller forsinkende mellemled. Resultatet: minimeret tab af vand, hurtigere genetablering af normalen og dermed gladere kunder. Det samme gælder gas og varmeforsyning.

”Vi skal passe bedre på vores ressourcer. Bæredygtighed er derfor blevet en afgørende faktor på alle områder, også for forsyningsvirksomheder. Det skal gerne afspejles i alle led af virksomheden, og det er muligt. Med den rigtige softwareløsning som Aidon One, kan forsyningssystemet opnå at optimere driften, understøtte miljøet og sikre en tilfreds kundebase,” slutter Carlo Lazar.

Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093