23948sdkhjf

Hjælp til et godt ejerskifte

Kun 1/3 af de danske virksomheder planlægger ejerskifte i tide – og det koster arbejdspladser og omsætning. Derfor kan 600 mindre virksomheder nu få gratis rådgivning.
- Alene de 20.000 familieejede virksomheder i Danmark risikerer at tabe 1 mia. kr. på ejerskifter, hvis de ikke planlægger omhyggeligt.

Det anslår Anders Hoffmann, vicedirektør i Erhvervsstyrelsen, som nu er klar med et nyt initiativ på området.

Hensigten er at sætte gang i processen hos de virksomhedesejere, som en gang imellem går og tænker over, hvad der skal ske med deres virksomhed på længere sigt.

Erfarne rådgivere
Målgruppen for initiativet er virksomheder med 5-50 ansatte. Indsatsen er landsdækkende og skal give virksomhederne en vejledning af høj faglig kvalitet, som øger deres parathed til ejerskifte. Derefter bliver virksomhederne henvist til rådgivere, der kan hjælpe dem i den konkrete ejerskifteproces.

Rådgiverne kommer fra lokal erhvervsservice og Væksthusene, og har enten personlig erfaring fra ejerskifte eller solid erfaring med vejledning på området.

Det betyder, at de har overblik over alle facetter af ejerskifteprocessen - samt viden om, hvilke private rådgivere der kan trækkes på i det enkelte ejerskifteforløb.

Læs mere om indsatsen og Ejerskiftevejlederkorpset på www.ejerskiftedanmark.dk
Kommenter artiklen (1)
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11