23948sdkhjf

DVI tager et skridt op af stigen

DVI energi, det tidligere Dansk Varmepumpe Industri, brugte fagmessen VVS'13 til at gøre opmærksom på firmaets nye navn og en ny salgsstruktur.
Den 1. april 2013 skiftede Dansk Varmepumpe Industri officielt navn. Producenten af jordvarme- og jord/luft-varmepumper hedder nu DVI energi. Resten af 2013 skal nu bruges til at udfase det gamle navn og bringe det nye ud til alle kunder, kontakter og resten af samfundet. Senest blev landets VVS-folk præsenteret for det nye navn på fagmessen VVS'13, der netop har været afholdt i Odense.

På fagmessen kunne IB Neustrup Simonsen, kommerciel direktør i DVI energi, forklare Energy Supply, at virksomhedens salgsstruktur også gennemgår ændringer med regionalisering, direkte forhandlernet og etablering af et customer service center, hvor DVI samler ekspertisen ét sted. DVI opbygger forhandlernettet, så alt salg går gennem forhandlerne.

Større enheder med masser af muligheder
VVS'13 blev også brugt til at vise, at virksomheden bevæger sig mod flere totalløsninger med place and plug samt større varmepumper:

- Enhederne er blevet større - op til 200 kW - og de kan kaskadekobles. Det åbner mulighed for med det meget fleksible og danske produktion, at dække store byggerier, mindre landsbyer, samarbejde med fjernvarmeværker eller hele fabrikker og store gartnerier m.m., forklarer Ib Neustrup Simonsen.

Et spring op af stigen
Baggrunden for, at de mange ændringer sker nu er, at DVI ifølge Ib Neustrup Simonsen:

- Vil tage springet op af stigen.

Det økonomiske bagland er i orden, markedet er modent til varmepumper af høj kvalitet og DVI er klar med en nyudvikling af varmepumper og præsentation af nye enheder i et raskt tempo.

DVI energis varmepumper og pumpe løsninger udvikles og produceres i Danmark og dette er noget man er stolte af, og som der ikke skal laves om på. DVI energi gøres ligeledes klar til for alvor at tage hul på eksporten. Og ifølge Ib Neustrup Simonsen er der noget at have eksportplanerne i. Seneste oplevede DVI udenlandsk interesse for virksomhedens teknologi på ISH-messen i Frankfurt.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079