23948sdkhjf

Tidligere partileder går ind i klimasagen

Den forhenværende partileder for Kristendemokraterne, Bodil Kornbek, sætter sig nu i stolen som formand for miljøorganisationen VedvarendeEnergi.
Når Bodil Kornbek om kort tid sætter miljøorganisationen VedvarendeEnergi på sit visitkort, føjes der et nyt kapitel til den nuværende socialdemokrats liv. Bodil Kornbek har tidligere fungeret som ordfører på energiområdet i Folketinget i årene 2001 til 2005, så hendes engagement i klimaspørgsmålet er ikke af nyere dato.

Den nye formand glæder sig til opgaven.

- Det er nødvendigt at italesætte klimaspørgsmålet ikke kun ved festlige lejligheder, men i enhver politisk sammenhæng, der har med vores fremtidige sundhed, velfærd og økonomi at gøre. Skal vi lykkes med arbejdet, er det nødvendigt, at vi inddrager de unge, som er optaget af klima og bæredygtighed. Deres engagement er en styrke for det fælles arbejde, siger Bodil Kornbek.

En politisk erfaren formand
I VedvarendeEnergi ser man frem til samarbejdet med den nye formand.

- Vi får både en faglig kompetent og en politisk erfaren kvinde ind på formandsposten, og så har Bodil Kornbek også en række spændende ideer til, hvordan VedvarendeEnergi som organisation kan styrke sin position på energi- og miljøområdet, fortæller Bjarke Rambøll, sekretariatsleder i VedvarendeEnergi.

Bodil Kornbek var formand for Kristendemokraterne fra 2005 til 2008 og meldte sig siden ind i Socialdemokraterne. I 2010 blev hun medlem af kommunalbestyrelsen i Lyngby-Taarbæk Kommune. Bodil Kornbek er født i København og er læreruddannet fra Jonstrup Seminarium.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078