23948sdkhjf

Better Place lukker besøgscenter

Elbil-operatøren vil i højere grad satse på ladestandere i stedet for udskiftelige batterier og dropper derfor sit besøgscenter i Hellerup.
Better Place vil fremover satse på produkter og løsninger til en bred vifte af elbiler som Renault Zoe, Tesla S, Nissan Leaf, og de elbiler som BMW og VW snart lancerer. Derfor vil man nu opgradere sit salgs- og informationsarbejde omkring storbyer som Århus, Odense og København, hvor interessen for elbiler i øjeblikket er størst.

- De seneste to år har danskerne fået et langt større kendskab til elbilen, netværket står færdigt, mange har prøvet en elbil, og mange myter er punkteret. Vi må dog erkende, at bilmodeller med udskifteligt batteri lader vente på sig, selv om vi fortsat ser det som den eneste reelle løsning på rækkeviddeudfordringen. Derfor har vi i den senere tid styrket vores tilbud til ejere af elbiler med faste batterier. Der skal ikke være den elbil i Danmark, som Better Place ikke servicerer, siger administrerende direktør i Better Place, Johnny Hansen.

Rykker ud i landet
I de seneste to år har Better Place formidlet sin løsning og viden om elbiler i Better Place Center i Hellerup, hvilket har ført til en kendskabsgrad til Better Place i Storkøbenhavn på over 70 procent. Nu har elbil-operatøren imidlertid besluttet sig for at lukke centret, der angiveligt har haft mere end 20.000 besøgende de seneste to år.

- Centeret blev skabt til oplysning og historiefortælling om elbilen og Better Place på et tidspunkt, hvor informationsbehovet var enormt. Bilerne er nu godt på vej ind i markedet, og tiden er kommet til, at vi bruger vores ressourcer dér, hvor vi kan møde kunderne og flest danskere får gavn af det – nemlig ude hos bilforhandlerne, slutter Johnny Hansen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093