23948sdkhjf

Trefor-overskud højere end budgetteret

Energiselskabet Trefor med hovedsæde i Kolding kom meget stærkt ud af 2012 med et overskud på 211 mio. kr. før skat.
- Trefors flotte årsregnskab for 2012 er skabt via gode resultater både på de forretningsmæssige områder og på vores finansielle aktiviteter, ligesom vores omsætning er steget med 21 procent til 2,22 mia. kr., hvilket er den største nettoomsætning i koncernens historie, siger Knud Steen Larsen, administrerende direktør i Trefor.

Ifølge ham var 2012 et år med dynamik, vækst og stor konkurrence i markedet generelt, og selv om budgettet for 2012 var baseret på klar, forventelig fremgang, har resultaterne været endnu bedre.

- Der er udvist et omfattende og ansvarligt lederskab, udtaler Steen Dahlstrøm bestyrelsesformand i Trefor.

- Vi har i Trefor præsteret bedre end forventet i budgettet. Undervejs blev organisationen trimmet, der er fokuseret på effektiv virksomhedsdrift, og årsresultatet viser også, at tilpasningerne har været udtryk for rettidig omhu, siger Knud Steen Larsen.

- Vi har fremgang i samtlige koncernens selskaber, hvilket vi betragter som særdeles tilfredsstillende. Øget værdiskabelse har været en vigtig prioritet for os i 2012, og det agter vi at fortsætte med fremover, siger Knud Steen Larsen, og tilføjer:

- Jeg glæder mig særligt over den positive forretningsmæssige udvikling i Trefor Bredbånd, hvilket betyder, at vi også her kan konstatere tydelig fremgang og et positivt resultat.

Ny koncernstrategi og fortsatte investeringer
I 2012 besluttede Trefor et sæt nye vedtægter, og i forlængelse heraf blev der udarbejdet en ny koncernstrategi, som dækker årene 2013-2015.

Koncernstrategien bygger på såvel en national som en international strategi, hvor Trefors vækst, nationalt som internationalt, skal sikre yderligere indtjening og merværdi for koncernen, for kunderne og for Trekantområdet.

- Vores nye koncernstrategi er gennemarbejdet og vedtaget af bestyrelsen, og målet med strategien er at sikre rammerne for at skabe gode resultater og leve op til de konkurrencemæssige og energimæssige krav, der stilles til Trefor i dag, siger Steen Dahlstrøm.

Trefor har i 2012 fortsat investeringerne i infrastruktur i et niveau på 808 mio. kr., og forventningerne er fortsat, at Trefor vil investere 5 mia. kr. frem mod 2025 i fremtidssikring af el-, vand- og varmenettet samt i udvikling af nye energiteknologier og fibernettet.

- Disse investeringer er med til at sikre vækst i samfundet, udbredelse af miljøvenlig energiteknologi samt nye, også grønne, arbejdspladser i Trekantområdet, siger Steen Dahlstrøm.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11