23948sdkhjf

Økonomidirektør forlader Vestas

Dag Gunnar Andresen har besluttet at forlade vindmølleproducenten af personlige årsager.
I stedet er svenske Marika Fredriksson blevet udnævnt til ny koncernøkonomidirektør (CFO) og medlem af direktionen hos Vestas. Hun overtager stillingen den 1. maj i år.

Marika Fredriksson har stor erfaring inden for CFO-rollen med 15 års ansættelse i forskellige selskaber som Gambro (2009-2012), Autoliv (2008-2009) og Volvo Construction Equipment (1996-2008). Igennem årene har Marika Fredriksson ligeledes med succes deltaget i turnaround-processer, forandringsledelse og M&A. Marika Fredriksson har opnået stor international erfaring ved ledelse af forandringsprogrammer i forskellige dele af verden samt virksomhedsovertagelser i Korea, USA og Kina. Hun har en kandidatgrad fra den svenske School of Economics i Helsinki, hvor hun boede i tre år.

- Jeg vil gerne takke Dag Andresen for hans vigtige bidrag til Vestas. Samtidig glæder det mig, at det er lykkedes os at finde en kompetent, ny CFO i Marika Fredriksson, som tiltræder hos Vestas den 1. maj 2013. Jeg er sikker på, at hun har de rette kompetencer, engagement, og at hun kulturelt vil passe godt ind i vores direktionsteam, siger koncernchef Ditlev Engel.

Med udnævnelsen af den nye koncernøkonomidirektør vil direktionen hos Vestas Wind Systems A/S bestå af Ditlev Engel (koncernchef), Anders Vedel (Chief Turbines Officer), Juan Araluce (Chief Sales Officer), Jean-Mark Lechêne (Chief Operating Officer) og Marika Fredriksson (Chief Financial Officer).
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.205