23948sdkhjf
Del siden
Annonce

AEA udvider indenfor Service og Vedligehold

Over det seneste år har AEA oplevet markant vækst og med ansættelsen af endnu 2 nye medarbejdere indenfor Service og Vedligehold, er AEA endnu stærkere klædt på til at møde kundernes ønsker indenfor service.

AEA glæder sig over de stadigt stigende aktiviteter og har derfor besluttet at opruste indenfor Service og Vedligehold.

AEA har flere serviceteknikere ansat, der nu bliver samlet under én paraply i firmaet og i den forbindelse har virksomheden valgt at ansætte Claus Vilstrup Kristensen, som servicechef, og Søren Jepsen, som servicekoordinator.

- Vi ser det som en klar fordel at opgradere området inden for service og vedligehold, da blandt andet service stadigt fylder mere i vores hverdag, siger administrerende direktør Kim Jørgensen.

Har du brug for hjælp til service på dit anlæg, som f.eks. varmepumpe, biomasse, solvarme eller andre energianlæg, så tøv ikke: Kontakt AEA’s Serviceafdeling og få en snak om mulighederne! 

 

Servicechef Claus Vilstrup Kristensen

Claus har primært fokus på optimering af AEA service, og er klar til at hjælpe dig med at vælge den helt rigtige serviceløsning til netop din virksomhed.

 Servicechef Claus Vilstrup Kristensen er oprindelig uddannet elektriker og kommer senest fra en stilling som service- & teamleder hos Ørsted.

Kontakt Clausmobil 30 15 28 31 eller cvk@aea.dk

 

Servicekoordinator Søren Jepsen

Søren vil primært have fokus på service og teknisk backup, og er klar til at hjælpe dig med at vælge den helt rigtige serviceløsning til netop din virksomhed.

Servicekoordinator Søren Jepsen er oprindelig uddannet klejnsmed, og kommer senest fra en stilling som salgsingeniør hos Gastech Energi A/S.

Kontakt Sørenmobil 61 44 06 75 eller sje@aea.dk

 

Vi ser frem til, at med Claus og Sørens tilsammen 61 års erfaring inden for service og vedligehold, vil de kunne bidrage positivt til den fortsatte udvikling af vores serviceafdeling hos AEA.

 

Claus og Søren er klar til at hjælpe dig med dine serviceløsninger i dag!

Aktive Energi Anlæg A/S
Industrivej Syd 11
7400 Herning
Herning Kommune
Danmark
CVR nummer: DK28098197
P nummer: 1010736303

Send til en kollega

0.047