23948sdkhjf

Spica uddeler viden til seminar i Hamburg

| Medlemsnyhed | Indrykket af Spica Technology ApS

Mød Spica Technology, når vi deltager til Service & Retrofit seminaret i Hamburg den 4. december, hvor Benny Thomsen vil uddele vores erfaring med at udskifte styresystemer i Nordex vindmøller for at optimere og forlænge møllens levetid.

I 2017, var Tyskland det største land i Europa med hensyn til etablering af nye vindmølleparker - og med en installeret vindkapacitet på mere end 56GW, er drift og vedligehold af aldrende vindmølle et varmt emne for den tyske vindbranche.

I samarbejde med Eksportrådet i Hamborg, organiserer Danish Wind Export Association et Service & Retrofit seminar, hvor fokus er på vedligeholdelses- og optimeringsløsninger til eksisterende vindmølleparker.

Vores direktør Benny Thomsen vil holde et oplæg på seminaret for at præsentere Spicas erfaring med at retrofitte styresystemer i aldrerende vindmøller. Under hans præsentation vil der blive lagt fokus på vores seneste projekter med Nordex vindmøller.

Seminaret finder sted tirsdag den 4. december på Stiftung Weltweite Wissenschaft:

Stiftung Weltweite Wissenschaft,
Gaestehaus der Universität Hamburg
Rothenbaumchaussee 34
20148 Hamburg

Befinder du dig i Hamborg den pågældende dag, så grib muligheden for at blive klogere på, hvordan du kan optimere drift og vedligehold af dine aldrende vindmøller. Seminaret er gratis, men grundet begrænsede pladser er tilmelding nødvendig til eksportrådgiver Markus Adrian på janadr@um.dk.

Benyt samtidig lejligheden til at få en uforpligtende snak med Spica om dine mølleudfordringer. Book et møde i kalenderen allerede i dag!

Medlemsnyhed

Indrykket af
Spica Technology ApS

Ørstedsvej 5
8600 Silkeborg
Danmark
Spica Technology ApS

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.141