23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Brand- og eksplosionsforebyggelse i metalindustrien

Antallet af udrykninger til brand i industribygninger stiger og metalforarbejdningsmaskiner er den 2. hyppigste årsag til brand i industrien. Safevent installerer gnistdetekteringsanlæg til attraktive priser, så du kan beskytte dine investeringer.

Antallet af udrykninger til brand eller fare for brand i industribygninger er mere end fordoblet på bare 10 år og produktionsvirksomheder i metalindustrien er særligt udsatte. Ifølge Beredskabsstyrelsens nyeste tal, indtager metalforarbejdningsmaskiner en ærgerlig andenplads, når det drejer sig om faste installationer, der først antændes.


Det kan være besværligt at finde økonomi til brandforebyggende tiltag, men med Safevents hjælp behøver det ikke være uoverskueligt. Vi tilbyder levering og installering af gnistdetekterings- og slukningsanlæg til anlæg så som:

  • CNC-styrede maskiner
  • Svejsekabiner
  • Transportbånd
  • Filtre 

… alt sammen til yderst attraktive priser og i høj kvalitet.

5 HURTIGE FORDELE VED SAFEVENTS GNISTDETEKTERINGSANLÆG

  • Beskytter dine dyre investeringer
  • Beskytter personale
  • Imødekommer ATEX-direktivet samt markedets normer og standarder
  • Mulighed for at indgå mere lukrative forsikringsaftaler
  • Modulopbygning, der gør det muligt at flytte og genanvende på andet maskineri

Du kan læse mere om gnistdetekterings- og slukningsanlægget her. Vi er også leveringsdygtige i brandspjæld. Du kan se alle vores andre produkter her. Desuden er du altid velkommen til at ringe på  +4588638900 for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig.

Safevent har igennem de sidste 11 år opbygget et indgående kendskab til løsninger og forståelse for kundernes behov og ønsker, når det drejer sig om sikkerhedskrav og risici i forbindelse med procesanlæg. Vi arbejder indgående med rådgivning og klarlægning af opgaven således, at vore kunder opnår en løsning, der er optimal for produktionsanlægget. Vores produktsortiment giver mulighed for at opbygge en sikkerhed, der både passer i bestående og i nyetablerede anlæg.

Safe Vent
Egholmvej 5B
9800 Hjørring
Hjørring Kommune
Danmark
CVR nummer: DK38999605
P nummer: 1013157657

Kontaktperson

AC
Andreas Christensen
ac@safevent.dk

Send til en kollega

0.046