23948sdkhjf

Rejsegilde på 352 kollegieboliger i Gellerup

| Medlemsnyhed | Indrykket af Dansk Boligbyg A/S

Opførelsen af 352 kollegieboliger for Brabrand Boligforening er et visionært projekt, der markerer begyndelsen til en ny bydel i Aarhus-forstaden Gellerup. Der var fuld musik og meget mere til rejsegildet den 1. november.

Torsdag den 1. november var der rejsegilde på 352 kollegieboliger i Gellerup som totalentreprise for Brabrand Boligforening. Et visionært projekt, der markerer starten på en ny bydel i Aarhus. Kollegieboligerne har fokus på fællesskab, og de er fordelt på tre størrelser fra 16,4 til 39,1 m2 og henholdsvis 1, 1½ og 2 værelses boliger. Boligerne opføres i 26 klynger, der hver har fælles køkken og opholdsområde. Studiemiljø, iværksættermiljø, en kælder med cykelværksted og wi-fi, vaskeplads i gårdrummet mellem klyngerne - og næsten 700 m2 tagterrasse med plads til ophold, små drivhuse, grill, hygge og fællesskab.

Rejsegildet fandt sted i den kommende lounge og fællesområdet, og der var taler af Keld Albrechtsen, formand for Brabrand Boligforening, Jacob Tonsgaard, projektleder i Brabrand Boligforening, Odd Pedersen fra Rambøll Arkitektur, og af projektchef Søren Legind Larsen, Dansk Boligbyg a/s.

Se mere her: https://danskboligbyg.dk/aktuelt/rejsegilde-pa-354-ungdomsboliger-i-gellerup

Se mere her: https://danskboligbyg.dk/danmarkskort/ungdomsbolig-byggeri-gellerupparken-brabrand#reference

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Dansk Boligbyg A/S

Erhvervsbyvej 11, 2.
8700 Horsens
Danmark
Dansk Boligbyg A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.132