23948sdkhjf

Stjernedrys til verdensnyhed på FoodTech messen!

| Medlemsnyhed | Indrykket af AVN Teknik A/S

AVN Teknik lancerer en verdensnyhed under FoodTech messen i Herning, når hele fødevareindustrien er samlet d. 13.-15. november.

Ny udvikling
Mini aktuatoren MLA (Motorised Lead screw Actuator) er bygget over en hybrid stepmotor med en monteret ”lead screw” i rustfrit stål.

Det unikke ved Thomson’s nye mini aktuator MLA er, at den kombinerer en hybrid stepmotor og en præcisionsspindel i én kompakt og optimal løsning.
Det er en enkel og omkostningseffektiv metode til at opnå en præcis lineær bevægelse.

Udviklet til maskinbyggere
Mini aktuatorens høje styrke, hastighed og præcision gør den attraktiv for maskinbyggere til fødevareindustrien. Aktuatoren kan både reducere maskinstørrelser og materialeforbrug ved konstruktion af nye maskiner, men kan også øge produktiviteten på eksisterende produktionsanlæg.

Energi
Mini aktuatoren MLA er et energibesparende alternativ til pneumatikløsninger.
Den elektromekaniske mini aktuator MLA er ikke drevet af trykluft, så omkostningerne til den dyre produktion af trykluft forsvinder. Risikoen for udslip af forurenet trykluft i fødevareproduktionen, som udgør en alvorlig fare for både operatør og fødevarer, elimineres.

Vedligeholdelse
Mini aktuatoren MLA kan også nedbringe omkostningerne til vedligeholdelse, da der kræves flere komponenter, herunder regulatorer, ventiler og fittings til f.eks. styring af den enkelte pneumatikcylinder.

Ideel til fødevareindustrien
Konstruktionen af mini aktuatoren MLA gør den ideel til fødevareindustrien, da aktuatoren er modstandsdygtig over for korrosion og snavs, grundet overfladen i anodiseret aluminium.

Præcision, hastighed og belastning
Mini aktuatoren MLA’s kan køre hurtigere end pneumatiske cylindre, hvilket skyldes anvendelsen af den højtydende ”lead screw”. Mini aktuatoren MLA er ideel til slaglængder på op til 64 mm og med belastning op til 1.800N med operationelle hastigheder under 500 mm/s.

Præmieret af Food Tech dommerudvalget 
Mini aktuatorens egenskaber har også imponeret Food Tech dommerudvalget, som har tildelt verdensnyheden hele 2 stjerner blandt de mange tilmeldte produktnyheder fra udstillerne. 

Besøg os på FoodTech messen og hør meget mere om, hvorfor Thomsons mini aktuator MLA kunne være interessant for dig.

Gratis adgang
Din gratis adgangsbillet til FoodTech messen    

Du finder AVN Teknik på stand J7366

Medlemsnyhed

Indrykket af
AVN Teknik A/S

Dalager 1
2605 Brøndby
Danmark
AVN Teknik A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.109