23948sdkhjf

Strækfilm og fragtetiketter fra ALBE Emballage A/S

| Medlemsnyhed | Indrykket af Albe Emballage A/S

På albeemballage.dk finder du Danmarks største udvalg af strækfilm egnet til kontakt med fødevarer, samt fragtetiketter der passer til alle dine forsendelser.

Fragtetiketter til alle formål
Hos ALBE Emballage A/S kan du købe alle former for etiketter til forsendelse af varer. I sortimentet finder du bl.a. falsede thermoetiketter samt thermoetiketter på rulle, en lang række standard forsendelsesetiketter med forskellige tryk, faresedler mv. Desuden leverer ALBE Emballage A/S også etiketter med speciel tryk fremstillet i lige præcis den mængde og størrelse, som den enkelte kunde måtte ønske.Saml dine indkøb ét sted og spar både tid og penge

Som kunde hos ALBE Emballage A/S har du masser af fordele. Blandt andet får du mulighed for at samle alle dine indkøb af emballage, herunder bl.a. strækfilm, krympefolie, papkasser, etiketter osv. ét sted.
Se vores udvalg af fragtetiketter her.

Danmarks største udvalg af strækfilm egnet til kontakt med fødevarer
Hos ALBE Emballage A/S samarbejder vi altid med vores kunder med henblik på at udvikle nye produkter, hvor vi gerne kombinerer traditionelle emballageartikler med innovative tiltag. Som leverandør af emballage til en lang række virksomheder indenfor fødevareindustrien i Danmark, og i takt med at der kommer større og større fokus på fødevarekontaktmaterialer, har vi hos ALBE Emballage A/S blandt andet valgt at lagerføre et bredt udvalg af strækfilm - og maskinstrækfilm egnet til kontakt med fødevarer. Ens for alle typerne af folie er, at samtlige er af en særdeles høj kvalitet.

Strækfilmen er godkendt efter gældende dansk og europæisk lovgivning for emballager, der kommer i direkte kontakt med fødevarer. Overensstemmelseserklæring foreligger på produkterne, og kan rekvireres efter behov.
Se vores udvalg af strækfilm her.

ALBE Emballage A/S er leverandør til fødevarebranchen af alt indenfor industri- og transportemballage. Vi samarbejder løsningsorienteret med fødevareindustrien, og tilbyder rådgivning og innovative løsninger. Vores mangeårige erfaring er din sikkerhed for en seriøs og sikker samarbejdspartner. Se mere på vores hjemmeside www.albeemballage.dk

Medlemsnyhed

Indrykket af
Albe Emballage A/S

Baldersbuen 20
2640 Hedehusene
Danmark
Albe Emballage A/S

Send til en kollega

0.091