23948sdkhjf

Dansk Bolígbyg a/s opfører Tornhøjcentret i Aalborg som totalentreprise

| Medlemsnyhed | Indrykket af Dansk Boligbyg A/S

Projektet omfatter opførelse af 156 boliger, en Netto-butik, en lægeklinik og erhvervslejemål.

Aalborg:

156 boliger, Netto-butik, lægeklinik
og erhvervslejemål i Tornhøjcentret

 Dansk Boligbyg a/s, Aalborg-afdelingen skal i totalentreprise for en privat bygherre opføre 156 boliger, en Netto dagligvarebutik, en lægeklinik og et erhvervslejemål i Tornhøjcentret, Tornhøjvej 2, Aalborg Øst.

Det samlede etageareal udgør 13.200 m2, og byggetiden er frem til medio 2020 – med aflevering af første etape ved udgangen af 2019.

Jord- og betonarbejderne er påbegyndt, og umiddelbart efter jul påbegyndes montagen af betonelementer. Byggeriet opføres i henholdsvis 4, 5 og 6 etager, primært med erhverv i stueplan og lejligheder på etagerne.

Facaderne bliver en kombination af teglsten og facadepuds med svalegange i beton. Lejlighederne bliver lyse med egen altan eller terrasse. Byggeriet udføres med delvis kælder, indrettet med depotrum til lejemålene.

Arkitekt er C. F. Møller Danmark A/S. Ingeniør er Akademiingeniør Svend Poulsen A/S. Bygherrerådgiver er Brix og Kamp A/S.

Se mere på www.dbb.as

Billedtekst:

Tornhøjcentret, Tornhøjvej 2, Aalborg Øst – her opfører Dansk Boligbyg a/s nu i totalentreprise 156 boliger samt en Netto-dagligvarebutik, en lægeklinik og et erhvervslejemål for en privat bygherre.

 

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Dansk Boligbyg A/S

Erhvervsbyvej 11, 2.
8700 Horsens
Danmark
Dansk Boligbyg A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.095