23948sdkhjf

Skagerrak Business Summit 2018

| Medlemsnyhed | Indrykket af House of Energy

Udvid dit danske og norske netværk til Skagerrak Business Summit d. 22. november i Hirtshals! Hør oplæg om energi, IKT og det maritime område, når nogle af de mest nyskabende og innovative virksomheder og forskere i Danmark og Norge bidrager.

Kom med, når vi samler danske og norske erhvervsfolk i Hirtshals for at få ny branchespecifik viden og for at skabe forretningsrelationer på tværs af Skagerrak.

Vi gentager de foregående års succes og inviterer danske og norske virksomheder til vores årlige erhvervskonference Skagerrak Business Summit torsdag den 22. november 2018 kl. 8.30-20.00.

Hent invitationen og programmet her.

ÅRETS TEMA: CONNECTIVITY
Netværk er en væsentlig del af forretningslivet – både det digitale og det menneskelige, hvorfor Skagerrak Business Summit sætter fokus herpå. Vi lever i en foranderlig verden, hvor alt kan forandres hurtigt, og det er vigtigt at holde sig opdateret.

Ny viden i verdensklasse
Kom og få ny viden og hør om konkrete nyskabende projekter inden for de tre sektorer: maritimt, energi og IKT. Programmet byder på indlæg fra nogle af de mest nyskabende og innovative virksomheder samt fra forskningen i Danmark og Norge. Der vil således være et konkret og direkte indblik i sektorernes udvikling. Oplægsholderne er også tilgængelige i matchmakingdelen og naturligvis for networking på hele konferencen. 

Matchmaking
Netværk har afgørende betydning for samarbejdet mellem Norge og Danmark. I år introducerer vi faciliteret matchmaking med 1 til 1 speeddatingmøder på 3x20 minutter, hvor du får mulighed for at komme i direkte kontakt med potentielle samarbejdspartnere og/eller kunder.

Når vi nærmer os konferencen, får du tilsendt et link (ca. 3-4 uger før afholdelse), hvor du udfylder information omkring dig selv. Her får du også mulighed for at se, hvem du kan matchmake med. Du forpligter dig ikke, før du udfylder information. Det er også via dette link, du vælger op til tre virksomheder, som du ønsker at møde.

Bliv inspireret af andres erfaringer
Formiddagen byder på oplæg fra Norsk Industri, der fortæller om mulighederne inden for den norske maritime branche. SE kommer og fortæller om, hvad digitalisering egentlig kræver af din virksomhed. Den danske og norske ambassadør er også på programmet, og de fortæller om udviklingen af handelsrelationer på tværs af Skagerrak.

Konferencens tre fokusområder

  • Det maritime
  • Energi
  • IKT


Du har mulighed for at vælge ét spor gennem hele dagen, men kan også vælge at høre én session inden for hvert område. Fælles for de tre fokusområder er, at en række eksperter deler ud af deres erfaringer, og giver indspark til fremtidsperspektiver.

Hvem henvender konferencen sig til?
Konferencen er for dig, der beskæftiger dig med samarbejdet mellem Danmark og Norge, eller for dig, der har en interesse eller ønsker at udvikle dig inden for de tre nævnte fokusområder. Konferencen har et kommercielt fokus med et klart mål om, at deltagerne udvikler nye handelsrelationer mellem Danmark og Norge.

Tilmeld dig her

Konferencen afholdes på Nordsøen Forskerparken og afsluttes med festmiddag kl. 17.00, der afholdes på Nordsøen Oceanarium foran det store Oceanarium.

Sidste års middag var en stor succes og mange kom hjem med konkrete kunde- og samarbejdskontakter. Ønsker du ikke at deltage i middagen, kan du framelde dig ved tilmelding.

Prisen for konferencen og middagen:

For medlemmer af MARCOD, House of Energy og BrainsBusiness:

DKK 795,- ekskl. moms

For ikke medlemmer:

DKK 1095,- ekskl. moms

Book overnatning(er) 
Vi har forhandlet en særlig fordelagtigt pris for dig som deltager, hvis du booker overnatning(er) på Montra Skaga Hotel.

For booking af hotel kontakt salg@skagahotel.dk og oplys at du deltager i Skagerrak Business Summit. Prisen er DKK 795,- for et dobbeltværelse inkl. morgenmad.

Vi glæder os til at se dig!

Med venlig hilsen

BusinessBroen Norge – Norddanmark, Business Region Kristianssand, MARCOD, House of Energy, BrainsBusiness, NHO Agder, Maritimt Forum, DIGIN, Innovasjon Norge, NODE, Color Line, Color Hotel Skagen, Fjordline

No show fee: 1000 DKK.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
House of Energy

Boulevarden 13
9000 Aalborg
Danmark
House of Energy

Send til en kollega

0.101