23948sdkhjf

M8 I/O-box med Logikfunktioner

| Medlemsnyhed | Indrykket af Hans Følsgaard A/S

Når pladsen er trang

Ny M8x1 I/O-box med aktiv logikfunktion og specielt designet til applikationer med begrænset plads. De ekstremt kompakte enheder indeholder logik funktioner tæt på sensorer og kan sende allerede logisk håndterede signaler til en central styreenhed. De individuelle ind- og udgange forbindes derved ved hjælp af forskellige faste kombinationer af AND- og OR-logik.

For en let og sikker forbindelse mellem konventionelle passive I/O-forbindelser og centrale styreenheder er der brug for flerpolede kabler. I tilfælde af feltbusforbindelser kræves der tilmed skærmede kabler. I modsætning hertil har I/O-boxe med aktiv logik-funktion den fordel, at de monteres med et fælles, uskærmet 4- eller 5-polet sensorkabel, typisk anvendt i fleksible føringsveje (kabelkæder).

Kompakt hus til applikationer med begrænset plads

På grund af deres ekstremt kompakte hus og deres lave vægt er de nye ESCHA M8x1 I/O-forbindelser med aktiv logikfunktion særligt egnet til applikationer med begrænsede pladsforhold, såsom gribere, robotter eller kompakte håndteringsenheder. Identifikationsetiketter på alle porte letter markering og allokering.

ESCHA tilbyder de nye M8x1 I/O-forbindelser med aktiv logikfunktion i 4-vejs, 8-vejs og 10-vejs versioner med forskellige faste kombinationer af AND- og OR-logik. Forbindelserne behøver ikke at være programmeret af brugeren på grund af en foruddefineret logik og kan således være øjeblikkelig operationel. En skiftende statusdisplay pr kanal og et LED display for logisk output giver et hurtigt overblik over nøglefunktioner. Alle forbindelserne opfylder kravene i henhold til IP65 og IP67.

 

Medlemsnyhed

Indrykket af
Hans Følsgaard A/S

Theilgaards Torv 1
4600 Køge
Danmark
Hans Følsgaard A/S

Send til en kollega

0.093