23948sdkhjf

Produktnyt - Energiforsyningen under nøje opsyn

| Medlemsnyhed | Indrykket af Hans Følsgaard A/S

-

Den intelligente og gennemtestede beskyttelses- og automatiseringsplatform SPRECHON, der dækker alle områder af energiforsyningen (understations-, beskyttelses-, fjern- og netværks-styringsteknik), er udvidet med et highlight.

Den meget praktisk betonede kontrolpanel SPRECON-E CP-2500 fungerer uden pc og giver et hurtigt overblik over hele stationen. Den integrerede touchskærm gør det nemt at styre og overvåge alle processer, samt at indstille parametre. På det valgfri tastatur kan tasterne tildeles frit definerbare enhedsfunktioner. Samtidig giver kommandosystemet på to niveauer dig konstant ro i sindet.

IT-sikkerhed spiller generelt en stor rolle i SPRECON-platformen og naturligvis også i SPRECON-E CP-2500, som er udviklet med stærkt fokus på sikkerhed. Enheden er total hærdet, hele intelligensen til fremstilling af overfladen ligger i den tilsluttede SPRECON-E enhed. Det er derfor let at udskifte kontrolpanelet og det eliminerer tilmed enhver form for sikkerhedsrelaterede omkostninger. Med brugen af ​​det nye kontrolpanel bortfalder alle cykliske sikkerhedspatch, malwarebeskyttelse og opdateringer af styresystemet.

SPRECON er designet til brug i kritisk infrastruktur og kvalificeret til at certificere fremtidige it-sikkerhedsforskrifter i energibranchen. Platformen tilbyder omfattende funktioner og mekanismer til sikker kommunikation. Sprecher Automation er ISO 27001 certificeret.

Få mere information hos Hans Følsgaard A/S på telefon 43208600

Medlemsnyhed

Indrykket af
Hans Følsgaard A/S

Theilgaards Torv 1
4600 Køge
Danmark
Hans Følsgaard A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.115