23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Mød Spica til den 3. internationale konference "WIND FARMS LIFE EXTENSION" i Spanien

Spica Technology's datterselskab Spica Controls deltager i dette års konference om livsforlængelse af eksisterende vindmøller i Spanien.

Den spanske vindenergiforening AEE afholder for tredje år i træk en international konference om livsforlængelse af vindmølleparker tirsdag den 9. oktober i Madrid.

Spanien er et af de første lande, der står overfor udfordringen med aldrende vindmølleparker. Om blot 2 år vil halvdelen af møllerne være over 15 år gammel. Det stiller krav til vindmølleindustrien til at fremstille omkostningseffektive løsninger, der kan optimere og holde vindmøllerne kørende.

Spica Technology vil være repræsenteret på konferencen gennem sit spanske datterselskab Spica Controls og vores Director of Iberia Martin Gamst.

Hvis du befinder dig i Madrid den 9. oktober, så grib muligheden for at mødes med Spica til en uforpligtende snak om dine vindmølleudfordringer.

Læs mere om vores deltagelse og book et møde på forhånd på www.spicatech.dk.

Missede du vores seneste business case om udskiftning af styresystemet i en hel vindmøllepark i Danmark?
Læs mere om, hvordan Spica har forlænget levetiden på 12 Wind World W4200 600kW i Arrild vindmøllepark for Momentum Gruppen.

Spica Technology ApS
Ørstedsvej 5
8600 Silkeborg
Silkeborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK28713053
P nummer: 1011346622

Send til en kollega

0.048