23948sdkhjf

Optimér din viden om transformerstationer (10/0,4 kV)

| Medlemsnyhed | Indrykket af DANSK ENERGI

På kurset får du indblik i transformerstationerne liv og helbred, ligesom du bliver ekstra kvalificeret til selv at finde og udbedre fejl… med mere effektiv drift (og bedre benchmark) til følge.

Rundt i Danmark driver elnetselskaberne i alt ca. 70.000 stk. 10/0,4 kV transformerstationer, så en fornuftig drift og vedligeholdelse er central for økonomien i branchen.

Hvis du er en af de mange medarbejdere i elnetselskaberne - eller hos deres entreprenører - der udfører drift og vedligeholdelse i forbindelse med transformerstationer, kan du have glæde af kurset ”Optimér dine transformerstationer”.

På dette kursus tilbyder vi dig, hvad enten du er projektleder, montør, serviceleder eller andet, grundlæggende viden om, hvordan transformerne er konstrueret og virker. Udover et stærkere teoretisk fundament går vi på kurset også skridtet videre og fortæller om omsætningsforholdets og koblingscifferets betydning ved paralleldrift.

Med dette kursus får du som deltager en bedre forståelse for transformerstationerne liv og helbred, ligesom du bliver ekstra kvalificeret til selv at finde og udbedre fejl… med mere effektiv drift (og bedre benchmark) til følge.

At forstå juraen er også vigtigt, så på kurset gennemgår vi også Stærkstrømsbekendtgørelsens krav i forbindelse med drift og vedligehold af transformeranlæg, og der afsluttes med en praktisk koblingsøvelse.

Målgruppe: Alle med behov for grundlæggende viden om transformerstationer.

Læs mere og tilmeld dig her

Medlemsnyhed

Indrykket af
DANSK ENERGI

Vodroffsvej 59
1900 Frederiksberg C
Danmark
DANSK ENERGI

Send til en kollega

0.265