23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Bliv opdateret på nyheder fra NKT, Signify og Schneider Electric

NKT, Signify (før kendt som Philips Lighting), og Schneider Electric inviterer til elfagligt seminar, hvor du som elektriker eller installatør kan blive opdateret på de seneste nyheder.

Sammen har vi arrangeret et landsdækkende roadshow, der løber af stablen fra den 22. oktober til den 27. november, hvor du gratis kan deltage og blive inspireret. Ialt 18 forskellige byer besøges.  Der vil være gennemgang af trends og tendenser i branchen samt blive vist et spændende udvalg af nye produkter og systemer. Seminarerne afsluttes med en minimesse med mulighed for ”hands on” samt aftensmad og mulighed for at netværke med kolleger.
 
Installationsbranchen er i en rivende udvikling. Det ses på produktsiden, hvor nye typer af produkter og systemer hele tiden kommer på markedet – hvilket påvirker en typisk hverdag, for både elektrikere og installatører. Alt dette er med til at ændre på de krav og forventninger der kommer fra kunderne, både for dig som installatør og elektriker, men også for producenterne.
 
Derfor afholdes det landsdækkende og inspirerende roadshow, hvor du kan se og høre om de nyeste produkter, der kan understøtte din hverdag, så vi sammen kan sikre, at vi leverer de bedste løsninger for vores fælles kunder.
 
Vil du være sikker på, at du også i fremtiden, er med helt fremme? Så læs mere og tilmeld dig gratis på tilmeld.dk/roadshow 

NKT (Denmark) A/S
Toftegårdsvej 25
4550 Asnæs
Odsherred Kommune
Danmark
CVR nummer: DK25711548
P nummer: 1002949628

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047