23948sdkhjf

Ny serie af termiske kameraer fra Fluke lagerføres nu hos RS Components

| Medlemsnyhed | Indrykket af RS Components A/S

Fluke Professionals brugervenlige, intelligente termiske kameraer har omfattende visningsfunktioner til at lokalisere og diagnosticere hotspots

August 2018 - RS Components (RS) lagerfører nu Fluke Professional-serien af infrarøde termiske kameraer. Kameraerne giver skarpe og meget detaljerede billeder, der hjælper vedligeholdelsesingeniører og teknikere med at finde hotspots og diagnosticere potentielle problemer i elektriske systemer. 

Serien omfatter fire modeller: Ti300 PRO, Ti400 PRO, Ti450 PRO og topmodellen Ti480 PRO. Kameraerne kan måle temperaturer op til 1200 °C og leveres med en lang række visningsfunktioner og en LCD-berøringsskærm med høj opløsning. Samt Fluke Connect®, som er en omfattende softwareplatform, der gør det nemt at overvåge udstyr. Fluke Connect sparer tid og gør vedligeholdelsesdata mere pålidelige vha. trådløs synkronisering af målinger. Det er også muligt at optimere billeder, udføre analyser og generere brugerdefinerede rapporter, som alle kan eksporteres til Fluke Connect-cloud-lageret. 

Kameraerne har intuitiv visuel grænseflade, og sammen med en forbedret berøringsskærm giver kameraerne mulighed for at fremhæve områder med alarmer, der ligger uden for forudindstillede "normale" temperaturområder. PRO-serien giver også øget følsomhed for at visualisere temperaturforskelle, f.eks. er NETD (Noise Equivalent Temperature Difference) for Ti450 PRO mindre end 0,025 °C ved 30 °C. 

Alle fire modeller i PRO-serien har høj billedkvalitet og er som standard udstyret med producentens LaserSharp®-autofokusfunktion. Ti400 og Ti480 har også integreret Flukes MultiSharp-fokusfunktion. Specifikke visningsfunktioner omfatter: Rumlig opløsning, der spænder fra 1,75 mRad til 0,93 mRad, skærmopløsning fra 240 x 180 op til en "SuperResolution"-tilstand på 1280 x 960 for Ti480 samt et synsfelt på 24° vandret og 17° lodret for tre af modellerne, og det stiger til 34° x 24° på Ti480. 

Hver kameramodel leveres med et infrarødt standardobjektiv, en AC-strømforsyning og batteripakkeoplader, to intelligente litium-ion-batteripakker, HDMI- og USB-kabler og et 4 GB micro-SD-kort. Som et supplement til serien fås vidvinkel-, makro- og teleobjektiver (2x og 4x) til at opfange flere detaljer, når teknikerne er placeret tæt på eller langt fra målet under undersøgelsen. Andet tilbehør er også tilgængeligt, herunder et Bluetooth-headset, trefodsmonteringstilbehør og et ekstra intelligent batteri og oplader.

Medlemsnyhed

Indrykket af
RS Components A/S

Nattergalevej 6
2400 København NV
Danmark
RS Components A/S

Send til en kollega

0.128