23948sdkhjf

Nyt Fællesregulativ og skærpede krav til nettilslutning

| Medlemsnyhed | Indrykket af DANSK ENERGI

Der bliver snart indført nye tekniske regler for nettilslutning af produktions- og forbrugsanlæg fra små anlæg ved lavspænding (0,4 kV) og op til store anlæg på højspænding (60 kV).

De nye og ændrede krav, der kommer til at berøre alle parter (installatører, rådgivere, netselskaber etc.), vil blive gennemgået på to temamøder – et i øst og et i vest.

Produktion: Nettilslutning af elproduktion fra vindmøller, solceller, bølgekraftanlæg og mikrokraftvarmeværker skal overholde de nye tekniske betingelser, som vil blive gennemgået på to temamøder. Ændrede anlægskategorier samt nye og ændrede krav til funktionalitet, realtidskommunikation og dokumentation er nogle af nyhederne.

Forbrug: De nye betingelser for forbrugsanlæg omfatter bl.a. ladeudstyr til elektriske transportmidler og industrianlæg. Alle, der tilslutter forbrug, skal være særligt opmærksomme på de regler, der skal sikre elkvalitet og fleksibelt forbrug.

Fællesregulativet: Som en konsekvens af de nye regler er Fællesregulativet, der udgives af elnetselskaberne, ved at blive opdateret. Også nyskabelserne i Fællesregulativet vil blive gennemgået på de to temamøder

De nye tekniske regler bunder i to EU-forordninger, hvis netregler skal efterleves i alle EU’s medlemslande for at sikre en god el-kvalitet.

Læs mere og tilmeld dig her

Medlemsnyhed

Indrykket af
DANSK ENERGI

Vodroffsvej 59
1900 Frederiksberg C
Danmark
DANSK ENERGI

Send til en kollega

0.079