23948sdkhjf

Risk Management

| Medlemsnyhed | Indrykket af Bureau Veritas

- få kendskab til håndtering af risk og udnyttelse af muligheder. Få en gennemgang af de væsentligste elementer i forhold til de nye standarder.

Målsætning
Lær at håndtere risk og udnytte muligheder. 
Risikostyring er nu en forankret del af de nye 2015 standarder. 
Vi tilbyder et kursus i Risk Management, hvor vi vil gennemgå de væsentligste elementer i forhold til de nye standarder, hvor er risk placeret henne og en gennemgang af forskellige metodikker til håndtering af risici.

 

 

Indhold
På dette kursus vil vi også give et indblik i nogle forskellige metoder anvendt til risikovurdering. Hvor er disse metoder anvendelige. Hvad er forskelle og ligheder? Udbyttet vil være, at du har mulighed for at vurdere risk i jeres ledelsessystem, vælge en metode og arbejde videre og være bedre klædt på med større forståelse for, hvordan risikostyring kan håndteres. Kurset er en appetitvækker med en praktisk indgangsvinkel.

 

 

Målgruppe
Alle der har brug for et indblik i hvilke værktøjer der findes til risikostyring, samt brug for en forståelse af Risk i 2015 standarderne.

 

Elektronisk kursusmateriale
Kursusmaterialet fremsendes til dig pr. mail før kurset. Ønsker du at have kursusmaterialet med i papirform, skal du selv sørge for at printe det ud inden kurset. Alle øvelser udleveres på kurset.

 


De nævnte priser er ekskl. moms.

 
 

UNDERVISERE
Sven Hauberg Nielsen, Lead Auditor og Training Manager

Sven Hauberg Nielsen har kendskab til implementeringen af kvalitetsledelse i hundredvis af virksomheder, og han har fulgt mange danske virksomheder ud i verden. Han har et særligt kendskab til Kina, men kender også til udfordringer med produktion i Østeuropa. Han er specialist i håndteringen af outsourcede processer og en naturlig underviser i leverandøraudit. Han er en god eksponent for vores undervisere, der kombinerer høj faglighed med praktisk erfaring.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Bureau Veritas

Oldenborggade 25-31, 7000 Fredericia
Vesterbrogade 149, 1620 København V
Bavnehøjvej 5, 1. sal, 6700 Esbjerg
7000 Fredericia
Danmark
Bureau Veritas

Send til en kollega

0.125