23948sdkhjf

ISO 9001:2015 Opgraderingsseminar

| Medlemsnyhed | Indrykket af Bureau Veritas

- få kendskab til ISO 9001:2015 standarden, hvor du kommer på forkant med indholdet og får en fornemmelse af, hvad dette kommer til at betyde for dig i forhold til ændringerne og den større sammenhæng mellem kvalitet, miljø og arbejdsmiljø.

Målsætning
I 2015 er der kommet en ny version af ISO 9001 standarden, den endelig version blev udgivet i slutningen af september. Med dette opgraderingsseminar, kan du komme på forkant med indholdet og få en fornemmelse af, hvad det kommer til at betyde for dig. Der er lagt op til markante ændringer og større sammenhæng mellem kvalitet, miljø og arbejdsmiljø. Alt dette bliver deltageren meget klogere på efter dette opgraderingsseminar.

 

Indhold
- Opgradering til ISO 9001:2015 - hvor, hvornår og hvordan?
- Indhold i ISO 9001:2015
- Væsentlige ændringer fra ISO 9001:2008 til ISO 9001:2015
- Sammenhæng med øvrige standarder som ISO 14001 og OHSAS 18001
- De syv kvalitetsstyringsprincipper
- Korrigerende og forebyggende handlinger
- Udeladelser som konstruktion og udvikling
- Hvordan kommer jeg videre mod ISO 9001:2015?

 

Målgruppe
Opgraderingsseminaret henvender sig til medarbejdere i virksomheder, som i dag er certificeret efter ISO 9001:2008, og som ønsker indsigt i ændringer i den nye version. Kendskab til ISO 9001 er en forudsætning, og har man ikke det, kan man med fordel deltage på ISO 9001 Inspirationsseminar, hvor standarden gennemgås. Kurset er et "must" for alle kvalitetschefer, -koordinatorer, -medarbejdere og interne auditorer.


Elektronisk kursusmateriale
Kursusmaterialet fremsendes til dig pr. mail før kurset. Ønsker du at have kursusmaterialet med i papirform, skal du selv sørge for at printe det ud inden kurset. Alle øvelser udleveres på kurset.

 

De nævnte priser er ekskl. moms.

 
 

UNDERVISERE
Sven Hauberg Nielsen, Lead Auditor og Training Manager

Sven Hauberg Nielsen har kendskab til implementeringen af kvalitetsledelse i hundredvis af virksomheder, og han har fulgt mange danske virksomheder ud i verden. Han har et særligt kendskab til Kina, men kender også til udfordringer med produktion i Østeuropa. Han er specialist i håndteringen af outsourcede processer og en naturlig underviser i leverandøraudit. Han er en god eksponent for vores undervisere, der kombinerer høj faglighed med praktisk erfaring.


Michael Fich, Lead Auditor

Michael Fich  har kendskab til implementeringen af kvalitetsledelse i en lang række virksomheder i såvel Danmark som Internationalt. Han har et særligt kendskab til kvalitets- & miljøledelse i større koncerner der opererer på tværs af landegrænser. Han er specialist i håndteringen af outsourcede processer indenfor Engineering og  Offshore Sektoren og har en solid erfaring omkring planlægning, træning og gennemførelse af leverandøraudit. Han er en god eksponent for vores undervisere, der kombinerer høj faglighed med praktisk auditeringserfaring

Medlemsnyhed

Indrykket af
Bureau Veritas

Oldenborggade 25-31, 7000 Fredericia
Vesterbrogade 149, 1620 København V
Bavnehøjvej 5, 1. sal, 6700 Esbjerg
7000 Fredericia
Danmark
Bureau Veritas

Send til en kollega

0.113