23948sdkhjf

WK i Carlsbergbyen - hovedstadens nye bykvarter

| Medlemsnyhed | Indrykket af Wicotec Kirkebjerg A/S

Det tidligere bryggeriområde i København er i fuld gang med forvandlingen fra industrigrund til et levende bykvarter.

Der er på nuværende tidspunkt 32 igangværende byggepladser.

I WK er vi på én af dem, i et One Company samarbejde med Aarsleff, hvor vi er i fuld gang med projektet – Carlsbergs nye Hovedkontor.

Det nye hovedkontor er en bygning med en særlig geometri, som kræver et ekstra fokus på både betonarbejdet og installationerne. Vi har derfor mange folk fra flere forskellige fag, der arbejder på samme tid og samme sted. Det bevirker at kommunikation, samarbejde og koordinering er særligt i højsæde.

Samarbejdet i One Company regi er velfungerende, og vi hjælper hinanden, som det team vi er, for at nå i mål med vores fælles projekt. Dialogen i projektgruppen er god, og alle udnytter tiden 100 %. Vidensdelingen internt i sådan et projekt er særligt vigtigt, når koordineringen blandt mange parter er en af de afgørende faktorer for et succesfuldt samarbejde om opgaven.

Når der arbejdes på en byggeplads inde i byen, kræver det, at vi tager særlige hensyn i forbindelse med tilkørsel samt parkering. Selve byggepladserne inde i byen er nemlig mindre end gennemsnittet, hvorfor opbevaringsmulighederne er meget begrænsede. Derfor skal alle materialer o.lign. leveres efter ”just-in-time” princippet. Det betyder en intensiv koordinering med de andre byggepladser i Carlsberg byen.

Det er et spændende projekt, som vi er stolte af at være en del af. Det er berigende at se, hvordan Carlsberg byen vokser stødt til et flot og livligt bykvarter.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Wicotec Kirkebjerg A/S

Roskildevej 338, 2630 Taastrup
2630 Taastrup
Danmark
Wicotec Kirkebjerg A/S

Send til en kollega

0.103