23948sdkhjf

R&D Engineering vil hjælpe danske industrivirksomheder med at integrere robotteknologi

| Medlemsnyhed | Indrykket af R&D A/S

Digitalisering er en stor problemstilling for mange danske industrivirksomheder. Især udviklingen af robotteknologi går ekstremt stærkt, og derfor kan det være svært at overskue dens muligheder.

Ingeniørvirksomheden R&D’s Engineering afdeling vil komme denne problemstilling til livs ved at hjælpe virksomhederne strategisk med at integrere robotteknologi, så de kan høste fordelene af teknologien.

Danske industrivirksomheder står overfor en række udfordringer i forbindelse med Industry 4.0 heriblandt manglende kendskab og integrering af ny teknologi. Robotteknologien er blandt de teknologier, som industrivirksomhederne endnu ikke har udnyttet til fulde. Derfor går de glip af en gevinst på bundlinjen, da teknologien kan være med til at effektivisere deres produktion og sænke deres omkostninger. Ingeniørvirksomheden R&D’s Engineering afdeling vil hjælpe danske industrivirksomheder med at integrere robotteknologi i deres eksisterende systemer, så de vil få en øget performance på deres udstyr. I den sammenhæng har de indgået et samarbejde med Kassow Robots, som har udviklet en serie af 7-akset collaborative robots (cobots), som sætter nye standarder inden for robotteknologien.

”Mange industrivirksomheder udnytter ikke robotteknologien til fulde, fordi de ikke kender teknologiens muligheder. Det er en problemstilling, som ikke må undervurderes, fordi virksomhederne går glip af en teknologi, som kan øge deres konkurrenceevne betydeligt. Årsagen skal ikke findes i virksomhedernes manglende vilje, men snarere manglende kompetencer og indsigt. Derfor vil vi med afsæt i vores position som vidensvirksomhed hjælpe dem med at integrere robotteknologi i deres eksisterende systemer, så de opnår det fulde udbytte af teknologiens muligheder”, siger Thomas Andersen, Business Director for R&D Engineering.  

Nye standarder for robotteknologi
”Vi har valgt at indlede et samarbejde med Kassow Robots, da de besidder en unik viden og indsigt inden for robotteknologiens muligheder, hvilket deres nye 7-akset cobot er et slående bevis på. De sætter nye standarder for robotteknologien. Vi vil derfor opnå en helt ny position inden for automatisering, da vi gennem samarbejdet med Kassow Robots kan bringe os selv helt i front på det område. Vi ser frem til at lade vores kunder drage nytte af det” siger Thomas Andersen.

Mere end blot en støvsugerforhandler
I samarbejde med Kassow Robots vil R&D Engineering udbrede og implementere robotteknologien i danske industrivirksomheder. Denne konstellation vil gavne kunderne, da de vil få den rette kombination af viden til strategisk at implementere robotteknologien i deres eksisterende systemer.

”For at komme problemet til livs, skal industrivirksomhederne have hjælp til at integrere robotteknologien. Vores kunder vil opleve, at de får mere end blot en støvsugerforhandler. De vil få en vidensoplevelse. Grundet vores brede og unikke viden fra mange industrier er vi i stand til at omsætte kundernes problemstilling og integrere teknologien, så de høster den maksimale gevinst”, siger Thomas Andersen.

Bygger bro mellem robotteknologi og branchekendskab
Bag Kassow Robots står Kristian Kassow, som ønskede at udvikle en serie af cobots med en høj hastighed og en lang rækkevidde med fokus på anvendelse i industrivirksomheder. Resultatet er en 7-akset cobot, som er nem at betjene og programmere grundet en intuitiv og brugervenlig tablet-teknologi.

”Vi ser frem til vores samarbejde med R&D, som vil stå for salget på det danske marked. Med R&D på holdet får vi det helt rigtige setup, som kan åbne nye døre og muligheder – både for os selv, men i særdeleshed også for danske industrivirksomheder. R&D er den helt rigtige samarbejdspartner, fordi de er i stand til at anvende teknologien på den bedst mulige måde ude hos den enkelte kunde” siger Kristian Kassow, Managing Director i Kassow Robots.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
R&D A/S

Sigma 3
8382 Hinnerup
Danmark
R&D A/S

Send til en kollega

0.062