23948sdkhjf

Aalborg CSP A/S præsenterer solvarmeløsninger i Kina

| Medlemsnyhed | Indrykket af Aalborg CSP A/S

Aalborg CSP er blandt de industrielle eksperter, som er blevet inviteret til at præsentere solvarmeløsninger ved Kinas største koncentreret solenergi event, CSP Plaza 2018, som afholdes i Beijing fra d. 20-22 juni 2018.

Med Kinas ambitiøse intention om at være uafhængig af kul nærmer landets fjernvarmeinfrastruktur sig med hastige skridt en grøn omstilling. For at lære af markedsaktører med avancerede fjernvarmeløsninger er Aalborg CSP blevet valgt som en af hovedtalerne som skal præsentere de førende måder hvorpå koncentreret solenergi (Concentrated Solar Power, bedre kendt som CSP) anvendes til vedvarende varmeproduktion.

I sin tale vil salgs- og projektingeniør Per Aasted introducere de besøgende for erfaringer fra nogle af Danmarks mest effektive solvarmeanlæg. Herunder et 6.8MWth anlæg i Tårs, hvor CSP-teknologien kombineres med plane solfangere for at høste solens stråler på den mest effektive måde. Per vil i sin præsentation også fortælle om det nyligt opstartede 16.6MWth store kombinationsanlæg i Brønderslev, hvor et CSP-anlæg integreres med et biomassebaseret Organic Rakine Cycle (ORC) system og derved producerer både el og varme. Præsentationen finder sted d. 22. juni i “Diversified CSP applications” sessionen.

I Danmark tilbyder Aalborg CSP A/S innovative teknologier, der matcher kundernes behov, til den lavest mulige pris. Læs mere om vores løsninger til det danske fjernvarmemarked her: https://www.aalborgcsp.dk/forretningsomraader/solenergi-til-fjernvarme/

eller kontakt Per Aasted, Salgs- og projektingeniør for et uforpligtende tilbud på 29 92 95 06 eller pas@aalborgcsp.com.

Om Aalborg CSP A/S

Aalborg CSP er førende inden for udvikling og levering af vedvarende energiløsninger, med henblik på at forandre produktionen af energi. Vi designer og leverer grønne løsninger og integrerede energisystemer, med henblik på at sænke energipriserne for industri og kraftværker rundt om i verden. Vi har således opnået omfattende erfaring, fra nogle af verdens mest effektive CSP projekter (Concentrated Solar Power).

I Denmark udvikler og leverer Aalborg CSP kundetilpassede solvarme-løsninger med CSP-solfangere, plane solfangere, kombinationsanlæg, varmelagre og komplette rørsystemer, således solen kan høstes på den mest effektive måde, og derved hjælpe med til at reducere prisen på fjernvarme.

I Aalborg CSP har vi stor fokus på forskning og udvikling, og vi samarbejder derfor med adskillige videns baserede virksomheder og institutioner for fortsat at udvikle innovative og bæredygtige teknologier. Dette bevirker, at vores tekniske design er baseret på et værdiskabende koncept, der sikrer vore kunder kvalitets løsninger, som er drifts og kosteffektive og samtidigt bidrager til en grønnere fremtid.

Med hovedkontor i Aalborg, og salgs- & servicekontorer i Spanien, Australien og Indonesien, har Aalborg CSP realiseret mere end 1.700 MW omkostningseffektive grønne energiløsninger til en lang række industrier verden over. Det svarer til effekten af 2.400.000m2 plane solfangere.

For mere information besøg: www.aalborgcsp.dk eller følg os på LinkedInTwitterYoutubeYouku og Facebook.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Aalborg CSP A/S

Hjulmagervej 55
9000 Aalborg
Danmark
Aalborg CSP A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.125