23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Online konfiguration af kapslinger og prisforespørgsler

Fibox har lanceret ​​en helt ny online konfigurator til kapslinger og kontrolskabe

Denne software gør det muligt for brugerne at udarbejde tegninger af kapslinger med angivelse af bearbejdninger til deres komponenter. I systemet kan brugerne samtidig anmode om at få fremsendt tilbud på den valgte løsning. Alle produktserier i hele det omfattende Fibox-program er integreret i systemet. Brugerne kan enten vælge en kapsling fra deres foretrukne produktserie eller få forslag ud fra specificerede ønsker om kapslingsstørrelse samt materiale.

Kapslingen visualiseres som en 3-D model. De ønskede bearbejdninger kan enten placeres med en simpel „træk og slip“ funktion eller ved at indtaste specifikke koordinater. Konfiguratoren foreslår helt automatisk det tilbehør, der passer til, f.eks. kabelforskruninger til gevindhuller. Desuden præsenteres installationskomponenter, som monteringsplader og DIN-skinner, der er dimensioneret til den valgte kapsling. Disse komponenter tilføjes blot styklisten, hvis de ønskes medregnet i tilbuddet. Korte mouseover-tekster forklarer de muligheder, der er tilgængelige; med direkte links til produktkataloget fås hurtig adgang til yderligere oplysninger.

Efter registrering kan brugerne gemme og viderebehandle deres konfigurationer. Et downloadlink til tekniske tegninger og CAD-data (filformater: PDF og DXF) vil blive fremsendt via e-mail. Den nye online konfigurator er tilgængelig i en engelsk og en tysk version. Yderligere sprogversioner følger. Klik her for at åbne FxCad

Fibox A/S
Taastrup Hovedgade 101, 1. sal
2630 Taastrup
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK16990035
P nummer: 1001198907

Kontaktperson

MC
Morten Clausen
mcl@acrmedier.dk

Send til en kollega

0.048