23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Vidste du, at Roxtec BG™ er testet i at kunne modstå ekstremt kraftige og gentagne spændingsudsving

Roxtec BG™ (bonding and grounding) gennemføringer forbinder metalbelagte, armerede og skærmede kabler til jordforbindelse gennem en kraftig sammenfletning i tætningen.

Roxtec BG™ (bonding and grounding) gennemføringer forbinder metalbelagte, armerede og skærmede kabler til jordforbindelse gennem en kraftig sammenfletning i tætningen. De er udviklet til brug i risikofyldte miljøer til at beskytte mod følgerne af lynnedslag og kraftige spændingsudsving. Sammenfletningernes kapacitet er testet internt af Roxtecs teknikere samt af eksterne certificeringsmyndigheder.

Avanceret testudstyr
Testudstyret tilsluttes på den ene terminal til Roxtec-rammen og på den anden terminal til det kraftige kobberrør, der anvendes i stedet for et armeret kabel. Udstyret, der er i stand til at danne spændinger på op til 10 kA, sender spændingen gennem Roxtec BG™-systemet. Spændingen måles gennem hele testen for at sikre, at der ikke er nogle afbrydelser.

Verificeret ydeevne
Efter testen åbnes gennemføringen, og sammenfletningen i tætningsmodulet kontrolleres for at sikre, at den er helt intakt, og at den har den nødvendige evne til at modstå spændingen. Roxtecs kabel- og rørgennemføringer er testet efter mange forskellige standarder og krav til mange forskellige anvendelsesområder.

Se filmen her

Ønsker du mere viden om Roxtec innovative teknologier, læs videre her

Roxtec Denmark ApS
Huginsvej 3
3400 Hillerød
Hillerød Kommune
Danmark
CVR nummer: DK34058032
P nummer: 1017287369

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047