23948sdkhjf

Vidste du, at Roxtec BG™ er testet i at kunne modstå ekstremt kraftige og gentagne spændingsudsving

| Medlemsnyhed | Indrykket af Roxtec Denmark ApS

Roxtec BG™ (bonding and grounding) gennemføringer forbinder metalbelagte, armerede og skærmede kabler til jordforbindelse gennem en kraftig sammenfletning i tætningen.

Roxtec BG™ (bonding and grounding) gennemføringer forbinder metalbelagte, armerede og skærmede kabler til jordforbindelse gennem en kraftig sammenfletning i tætningen. De er udviklet til brug i risikofyldte miljøer til at beskytte mod følgerne af lynnedslag og kraftige spændingsudsving. Sammenfletningernes kapacitet er testet internt af Roxtecs teknikere samt af eksterne certificeringsmyndigheder.

Avanceret testudstyr
Testudstyret tilsluttes på den ene terminal til Roxtec-rammen og på den anden terminal til det kraftige kobberrør, der anvendes i stedet for et armeret kabel. Udstyret, der er i stand til at danne spændinger på op til 10 kA, sender spændingen gennem Roxtec BG™-systemet. Spændingen måles gennem hele testen for at sikre, at der ikke er nogle afbrydelser.

Verificeret ydeevne
Efter testen åbnes gennemføringen, og sammenfletningen i tætningsmodulet kontrolleres for at sikre, at den er helt intakt, og at den har den nødvendige evne til at modstå spændingen. Roxtecs kabel- og rørgennemføringer er testet efter mange forskellige standarder og krav til mange forskellige anvendelsesområder.

Se filmen her

Ønsker du mere viden om Roxtec innovative teknologier, læs videre her


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Roxtec Denmark ApS

Huginsvej 3
3400 Hillerød
Danmark
Roxtec Denmark ApS

Send til en kollega

0.086