23948sdkhjf

TCS giver dig kontrol over håndværktøjet

| Medlemsnyhed | Indrykket af Lemvigh-Müller A/S

Skrutrækkere forsvinder. Det samme gør filer. Og nøgler. Det er hamrende irriterende – derfor har Stahlwille lavet et ’Tool Control System’, der holder orden i sagerne.

Værktøj har det med på mystisk vis at forsvinde – sådan er det bare! Og hvem har ikke revet sig i håret over, at den skruetrækker, man netop står og skal bruge, bare ikke er i kassen…

Til standard- og specialværktøj

Hårtabet kan man undgå ved hjælp af Stahlwilles TCS (Tool Control System) – værktøjssæt med indlæg, som er skåret præcist efter det enkelte stykke værktøj, så det passer perfekt ned i. Indlæggene kan fås til standardudstyr, men de kan også skræddersys, så de passer til specialværktøj.

Ingen tilskadekomne hænder i kassen

Indlæggene er nemme og praktiske at have med at gøre. De vulkaniserede og lavet i 3D-skum for at sikre den optimale levetid og beskyttelse af værktøjet.

Værktøjet holder altså længere, idet man mindsker risikoen for ridser og defekter ved, at det roder hulter til bulter på værkstedet – og der kommer ingen skader på hænderne, hvilket man kan risikere, når man skal rode rundt i den traditionelle værktøjskasse.

Her får du TCS - og meget mere

Se et stort udvalg af produkter fra Stahlwille i Lemvigh-Müllers webshop Mit Lemu.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Lemvigh-Müller A/S

Stationsalleen
2730 Herlev
Danmark
Lemvigh-Müller A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.123