23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Også når ventilerne skal være rustfri

Nogle installationer er mere udsatte for tæring. Det kan være miljøet, de skal fungere i, og det kan være de væsker, der skal løbe gennem dem. Uanset hvor, har Belimo en pålidelig og holdbar løsning: rustfri ventiler.

Både 2-vejs og 3-vejs
Belimos serie af rustfri ventiler fås både i 2-vejs og 3-vejs – H20 X-S og H30 X-S – og i størrelser fra DN15 til DN50. De passer dermed til de installationer, hvor der er krav om rustfrit stål i installationer, eller hvor materialesammensætningen betyder, at ikke-rustfri ventiler vil blive udsatte.


5 års garanti på ventiler og aktuatorer
Belimo har – naturligvis – en lang række aktuatorer, der er nemme at montere på de rustfri ventiler, så du kan få den løsning, der passer optimalt til din installation. Også når det skal være rustfrit.

Og ja, der er fem års garanti på Belimos rustfri ventiler, lige som der er fem års garanti på den Belimo aktuator, der styrer ventilen.


Også drikkevands-ventiler
Belimos rustfri ventiler er dog ikke godkendt til drikkevand, men Belimo har andre gode ventiler, som har den godkendte, tyske DVGW-drikkevandscertificering.

Spørg Belimo, hvis du ønsker råd om valg af rustfri ventiler eller ventiler til drikkevand.


Kontakt Belimo her

Belimo A/S
Thomas Helsteds Vej 7A
8660 Skanderborg
Skanderborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK16509507
P nummer: 1001111141

Kontaktperson

OF
Ole Fornill
Direktør
of@belimo.dk

Send til en kollega

0.078