23948sdkhjf

R&D udvikler i samarbejde med Chromaviso ny sundhedsteknologi

| Medlemsnyhed | Indrykket af R&D A/S

Chromaviso, som er eksperter i sundhedsfremmende lysløsninger, indledte et samarbejde med R&D, da de manglede in-house kompetencer til at udvikle en ny sundhedsteknologi.

Synergien mellem Chromaviso’s produktviden og R&D’s kompetencer inden for konstruktion og design medvirkede til nye vinkler, som optimerede både produktet og processen. Den effektiviserede udviklingsproces resulterede i, at Chromaviso kunne lancere produktet hurtigere end forventet og dermed forbedre deres konkurrenceevne.

Samarbejde med eksterne kompetencer er nøglen til succes
”Ved at samarbejde med R&D tilføjer vi kompetencer, som vi ikke er i stand til at opnå internt. Dermed kan vi øge vores interne kompetence- og vidensniveau, hvilket sikrer flere vinkler på projektet. I denne sammenhæng har det resulteret i en effektivisering af udviklingsprocessen, så vi er i stand til at lancere produktet hurtigere end forventet,” siger Torben Skov Hansen, Innovationschef hos Chromaviso og fortsætter: ”Nøglen til det succesfulde resultat bunder i tæt sparring og vidensdeling på tværs af kompetenceområder”.

Værdien af hele produktet er mere end blot den tekniske andel
Projektet er gennemført af R&D’s Engineering & Automation afdeling, hvor fokus ikke kun har centreret sig omkring det tekniske perspektiv på projektet, men i lige så høj grad at tilpasse udstyret så det afspejler den værdi, som Chromaviso gerne vil sælge.

”Det er vigtigt, at anskue produktet som mere end blot teknik. Ved at tænke værdiskabelse på tværs af udviklingsprocessen opstår nye optimeringspotentialer, som i sidste ende styrker business casen,” siger Klaus Madsen fra R&D, som har været projektleder på projektet.

Døgnrytmelys understøtter patienters dagligdag
Sundhedsteknologien er en ny type døgnrytmelys, som via lysindstillinger kan understøtte patienter i kritiske situationer i løbet af et døgn, som kræver et særligt lys, f.eks. et blåtfrit natlys og terapeutisk lys.

Teknologien var oprindeligt solgt til ét plejecenter, men er sidenhen blevet solgt til yderligere 30 plejecentre i Danmark.

Se yderligere information her: https://chromaviso.com/doegnrytmelys/


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
R&D A/S

Sigma 3
8382 Hinnerup
Danmark
R&D A/S

Send til en kollega

0.097