23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ny niveausensor til fødevareindustrien

ifm electronic har netop introduceret en niveausensor med henblik på hygiejniske områder, hvor medierester og rengøring er vigtige parametre.

LMT100 er udviklet til at kunne arbejde selv med meget klæbrige medier, f.eks. ketchup. Til forskel fra gaffelfølere, der reagerer på medierester, kan LMT100 undertrykke disse signaler, og derved forsat pålideligt indikere niveauet i en tank eller beholder.

Overfladen på LMT-spidsen er PEEK, med en overfladeruhed på Ra < 0,8. Til sammenligning er overfladeruheden på en typisk flowmåler i rustfri stål, Ra < 0,4. Det betyder, at vedhæftning af snavs og medierester næppe er muligt samt at der kan rengøres til høj standard.

Fabriksindstilling til forskellige væsker eller medier eliminerer behovet for efterjustering ved montage.
Udvælgelsen sker ved hjælp af en omfattende liste af medier.

Brugen af materialer i højeste kvalitet, rustfrit stål 316L og PEEK, sammenskruet uden brug af pakning eller O-ringe, giver stor hygiejnisk sikkerhed. LMT100 er derfor også godkendt af EHEDG og 3A.

Et stort udvalg af adaptere til niveausensorern gør den anvendelig i alle applikationer, såvel nye som eksisterende. Den kan direkte erstatte sensorer, der virker efter andre principper.


For yderligere oplysninger, data eller måske en demonstration, kontakt

ifm electronic a/s
Ringager 4A, 1. tv.
2605 Brøndby
T: 70201108
www.ifm.com



IFM Electronic A/S
Ringager 4 A
2605 Brøndby
Brøndby Kommune
Danmark
CVR nummer: DK21409286
P nummer: 1005221896

Send til en kollega

0.142