23948sdkhjf

Stort HVDC-projekt sikret med Roxtec-tætninger

| Medlemsnyhed | Indrykket af Roxtec Denmark ApS

Løsning til 800kV transformerstation kan sikre energiforsyning fra alle kilder.

I dag er eltransmission og -forsyning over lange afstande til millioner af husstande og virksomheder et grundvilkår, men det kræver driftssikre produkter at beskytte forsyningen. På Taizhou ±800kV-transformerstationen i den kinesiske Jiangsu-provins har man valgt SGCC Roxtec BG-tætninger på alle kritiske steder til at opnå sikkerhed og driftssikkerhed.

Beskytter mod alt fra gnavere til lyn

Valget faldt på Roxtecs kabeltætningsløsninger, fordi de beskytter mod gas, vand og gnavere. Desuden beskytter de overvågningsudstyr mod elektromagnetisk interferens (EMI), som overføres via kabler, samt mod elektromagnetiske pulser (EMP). Og BG-funktionen (Bonding and Grounding) er så stærk, at den kan modstå effekten af en spændingsspids fra et lynnedslag. Dermed er løsningerne optimale til sikre energiforsyning fra diverse kilder både til lands og til vands.

God teknisk support

På Taizhou ±800kV-transformerstationen er der stor tilfredshed med Roxtecs BG-løsninger. Både fra ejeren, der har besøgt byggepladsen for at inspicere installationerne og fra Hr. Huang Xing, der er installationschef hos SGCC, HVDC Construction.

"Vi havde brug for at få leveret materialet hurtigt, og vi fik god teknisk support fra Roxtec," siger Huang Xing. "Roxtec hjalp os både på byggepladsen og med at designe de skræddersyede tætninger. Vi har besluttet at bruge Roxtec BG i alle vores projekter.”

Designet til fremtidige behov

Hvis der bliver behov for at tilføje nye kabler efter nogle år, eller udstyret skal opgraderes, er det også muligt og enkelt med Roxtec-tætninger.

For yderligere oplysninger, kontakt venligst Thomas Schöbel, Global Customer Coordination Manager, Wind Power på telefon +45 21 18 00 96 eller på email thomas.schobel@roxtec.com

Om Roxtec og Multidiameter ™

Roxtec Denmark ApS er et datterselskab i den svenskejede Roxtec Group, der er verdens førende leverandør af modulbaserede kabel- og rørtætninger. Virksomhedens opfindelse "tilpasning til kabler og rør af forskellige størrelser, Multidiameter™", er baseret på tætningsmoduler med aftagelige gummilag og giver mulighed for en perfekt tætningsløsning, uanset den udvendige bredde af kablet eller rørledningen. Teknologien forenkler design, fremskynder installation og reducerer behovet for lager, materialer og logistik. Det giver også ekstra kapacitet til opgraderinger. Roxtec hjælper og støtter kunder i mere end 80 markeder via datterselskaber og distributører.

For mere information, besøg venligst www.roxtec.com/dk

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Roxtec Denmark ApS

Huginsvej 3
3400 Hillerød
Danmark
Roxtec Denmark ApS

Send til en kollega

0.109