23948sdkhjf

EU`s nok størte lager af pneumatiske membranpumper - VerderAir membranpumper

| Medlemsnyhed | Indrykket af VERDER A/S

Verder Liquid division som producere bl.a. Verder air dobbelte membranpumper har valgt at øge lageres på såvel komplette pumper med også reservedele på alle solgte pumper til d.d.

Verder A/S - som datterselvskab af Verder Liquids produktion, vælger grundet større efterspørgsel at lagerføre 77 yderligere pumpetyper, på deres centrallager i Groningen i Holland. Ligeledes garanteres der nu, at man altid har reparations kit til alle, solgte membranpumper solgt inden for de sidste 5 år. 

VerderAir membranpumper som fås i et utal af opbygningsmuligheder som PP- Poly propylen, AC- Acetal plast, SS- Rustfri eller i PURE- som er bl.a. PTFE fræst i en blok. (Beskytter ventilen mod dampe) 

Hertil kommer de utallige kombinationsmuligheder inden for kugler, membraner, som afh. af mediet som skal pumpes og dermed gir optimal levetid, hurtig samt pålidelig pumpning, selvansugende med et minimal vedligehold. 

Vores kunder kræver idag hurtig levering - derfor vil vi levere fra dag til dag om nødvendigt. Leveringssikerhed, gode priser på et kvalitetsprodukt der fås med certifikater som Atex, 3.1, FDA ect..... 

Membranpumper fås også elektrisk - Spørg os om dine muligheder ud fra dine behov. 

Verder A/S styrker dermed sine muligheder for at betjene såvel OEM kunder som forbrugere når sagerne skal kunne gå hurtigt samt pålideligt. 

Yderligere info kan fås på tlf. 3636 4600 - info@verder.dk - www.verder.dk

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
VERDER A/S

Agervænget 2, Tved
6000 Kolding
Danmark
VERDER A/S

Kataloger m.v.

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.138