23948sdkhjf

Aqua Sur i Chile 17-20 oktober - verdens førende messe på den sydlige halvkugle indenfor akvakultur

| Medlemsnyhed | Indrykket af Eksportforeningen

Stor fokus på at udvikle og vækste akvakultursektoren og den tilknyttede fisk- og skaldyrsforarbejdningsindustri i Syd- & Mellemamerika kan byde på muligheder for dig som dansk leverandør.

I samarbejde med den danske ambassade i Chile arrangerer Dansk Fish Tech Group en dansk fællesstand, hvor du som dansk virksomhed sammen med andre danske leverandører til sektoren kan få en stærk synlighed og profilering af dine løsninger overfor vigtige aktører og beslutningstagere fra den syd- og mellemamerikanske region.

Tilbyder din virksomhed udstyr, løsninger, rådgivning, know-how eller teknologi til akvakultursektoren eller tilknyttet fisk- og skaldyrsforarbejdningsindustri og har interesse i den syd- og mellemamerikanske region kan deltagelse på den danske fællesstand være en stærk platform for synlighed og præsentation af dine løsninger.

Hvorfor udstille på den danske fællesstand på Aqua Sur:

  • Du og din virksomhed bliver profileret på den førende messe inden for akvakultur i regionenen, hvor flere end 22.000 aktører fra regionen ventes at besøge messen.
  • Deltagelse på den danske fællesstand på Aqua Sur vil sikre din virksomhed stor synlighed på messen.
  • Som arrangør af den danske fællesstand tager vi hånd om meget af det praktiske, så du kan fokusere på dialog med kunder og potentielle kunder.
  • Mød beslutningstagere på Aqua Sur fra primært Chile, men også fra øvrige lande i Mellem- & Sydamerika.
  • Akvakulturindustrien er en vækstsektor i Mellem- & Sydamerika. Frem mod 2030 har man i Chile en ambition om at vækste lakseproduktionen alene med op mod 40% til 1,2-1,3 mio. tons. Chile er desuden verdens næststørste lakseproducent i verden.
  • Chile har fokus på bæredygtighed og effektivitet i akvakulturindustrien og tilknyttet forarbejdningsindustri, hvilket byder på muligheder for danske leverandører af rådgivning, løsninger og innovativ teknologi til sektoren.

Klik her for at læse mere om fremstødet, finde priser og tilmelde dig

Deadline for tilmelding er 2. maj

Har du spørgsmål eller ønsker du at høre mere, så kontakt os allerede idag.

Martin Winkel, martin.winkel@dk-export.dk, +45 60208557

Lise-Marie R. Hornsved, lisemarie.hornsved@dk-export.dk, +45 60208568


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Eksportforeningen

Eksportens Hus
Lysbrohøjen 24
8600 Silkeborg
Danmark
Eksportforeningen

Send til en kollega

0.113