23948sdkhjf
Del siden
Annonce

SIWW 2018 - Singapore International Water Week and World Cities Summit

Singapore et knudepunkt for den regionale udvikling og udbud af projekter inden for f.eks. forvaltning af vandressourcer, spildevandshåndtering, byplanlægning og miljøledelse.

Du kan forvente at møde kunder med internationale projekter på Singapore International Water Week og World Cities Summit. Flere projekterejere har behov for nye, grønne og innovative løsninger og komponenter, som flere danske virksomheder kan levere.

Hvorfor udstille på den danske pavillon?

  1. Øget synlighed. Danske løsninger er kendt for kvalitet. At være en del af Danmarks Pavilion vil derfor styrke din position på markedet, hvor du vil udstille fra en central placering i hallen.
  2. Præsentere dine produkter på et Business Forum Seminar, som vi organiserer i samarbejde med arrangørerne af City Solutions Singapore.
  3. Netværk. Deling af erfaringer, kontakter og viden med de andre udstillere.  En lettere og hurtigere adgang til kunder og samarbejdspartnere.
  4. En turn-key stand med fuld service venter dig. Du skal kun koncentrere dig om at få nye kundeemner og forbedre relationen med nuværende kunder.
  5. Sociale netværksaktiviteter

Klik for at læse mere om fremstødet, finde priser og tilmelde dig.

SIWW i tal
I 2016 besøgte mere end 21.000 gæster messen i Singapore.

I 2018 kan du møde:
• Forsyninger
• Agenter og distributører
• Byplanlæggere
• Industriparkudviklere
• Professionelle aktører indenfor vand- og spildevandsmarkedet i Asien

Danish Export Association (Eksportforeningen)
Eksportens Hus
Lysbrohøjen 24
8600 Silkeborg
Silkeborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK35310118
P nummer: 1001732097

Send til en kollega

0.047