23948sdkhjf

Seminar for topledelsen

| Medlemsnyhed | Indrykket af Bureau Veritas

Version 2015 af ledelsesstandarderne ISO 9001 for kvalitet- og ISO 14001 for miljøledelse stiller nye krav til topledelsens engagement og lederskab. Hvordan griber du det an?

Bureau Veritas ønsker at klæde jer på til de nye krav med et 4 timers seminar, hvor vi stiller fokus på de områder, hvor der er behov for ledelsens aktive medvirken.

Der er tale om nye krav, der er relevante for dig som topleder i bestræbelserne på at fremtidssikre virksomheden herunder:

-Krav om at virksomheden gennemfører en risikovurdering af forhold, der har betydning for kunders og interessenters opfattelse af virksomheden.

-Forhold, der er af stor betydning for opfyldelse af strategiens mål og effektiviteten af forbedringstiltag, skal fremover nu i højere grad belyses og kunne sandsynliggøres gennem effektiv anvendelse af ledelsessystemerne.

Seminaret vil anvise metoder til vurdering af overensstemmelse mellem aktiviteter, virksomhedens proceskæde, de krav, interessenter stiller, og det scope, som ledelsessystemet opererer ud fra.

Få inspiration til at få skabt fokus på såvel compliance som på forandringsledelse og proceseffektivitet.

Læs mere....

Medlemsnyhed

Indrykket af
Bureau Veritas

Oldenborggade 25-31, 7000 Fredericia
Vesterbrogade 149, 1620 København V
Bavnehøjvej 5, 1. sal, 6700 Esbjerg
7000 Fredericia
Danmark
Bureau Veritas

Send til en kollega

0.099