23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Tick Cad udvider med nye produkter, der effektiviserer udveksling af CAD-filer

Horsens-virksomheden Tick Cad, der forhandler og udvikler produkter til 3D-programmer udvider nu produktporteføljen. Det skal gøre det nemt og hurtigt at dele 3D-tegninger på tværs af systemer, brancher og virksomheder.

Tick Cad fylder nu hylderne op med en række specialprodukter fra softwarehuset BIMDeX, der har specialiseret sig i at udvikle løsninger til udveksling af filer mellem diverse industrielle tegneprogrammer.

Med denne aftale kan vi hjælpe vores kunder med at effektivisere deres arbejdsgange og gøre manuelt arbejde digitalt. Det er en udfordring at flytte 3D-tegninger fra det ene system til det andet, og det sker hele tiden, når man eksempelvis udvikler nye produkter. Hver gang et design eller en teknisk tegning eksporteres til et andet format eller andet system, så er der risiko for fejl. BIMDeX’ produkter eliminerer dette problem,” siger Leif Jessen Hansen fra Tick Cad.

Med en lavere fejlmargen vil man være i stand til at kunne producere mere præcist og spare tid i udviklingsprocessen.

Vores kunder har ofte behov for at kunne levere tegninger i det rigtige format, og der sker tit det, at man mister data eller laver fejl, når der konverteres. Med de nye produkter i vores sortiment får man alle data med, også de berigede metadata. Det betyder, at projekter kan flyde problemfrit mellem designere, ingeniører, arkitekter og på tværs af brancher og organisation, - uden at man mister data,” fortæller Leif Jessen Hansen.

Produkterne fra BIMDeX er blandt andre:

·         Excel to Revit

·         CREO to Revit Exporter

·         SolidWorks to Revit

Tick Cad har rettigheder til salg af produkterne fra BIMDeX i Norge, Sverige, Finland, Danmark, Island og Tyskland. Produkterne kan allerede nu ses og bestilles på Tick Cads hjemmeside. www.tickcad.dk/bimdex

For yderligere information kontakt Tick Cad tlf. 72 118 184

Tick Cad ApS
Sverigesvej 19
8700 Horsens
Horsens Kommune
Danmark
CVR nummer: DK35254315
P nummer: 1018540335

Kontaktperson

KHdL
Karina H. de Lichtenberg
+45 72 118 184 kl@tickcad.dk

Send til en kollega

0.032