23948sdkhjf

Zander filter - høj kvalitet og lav pris

| Medlemsnyhed | Indrykket af Ultrafilter Skandinavien ApS

Køb elementer til dit Zander filter hos Ultrafilter Skandinavien og spar penge. Vi har altid gode priser på vores webshop.

Ultrafilter er lig med kvalitet, både i vores produkt og service, og derfor tilbyder vi kun de bedste filtre - og fordi vi producerer dem selv ved vores produktion i Tyskland kan vi tilbyde dem til en af markedets stærkeste priser.


Zander er et af de mærker vi har lang erfaring med at levere erstatningsfiltre til, men vi har samlet elementer til de største mærker af trykluftfiltrering - og mange flere her.

Om du skal bruge elementer til din kompressor, åndemiddel eller anden form for trykluft har vi næsten altid en løsning og fører således erstatnings elementer for:

  • Compair, Ceccato, Deltech, Domnick Hunter, Hankison, Hiross, Ingersoll Rand, Kaeser, Stenhøj, Zander, Walker, Atlas Copco og , som du finder størstedelen af på: vores cross-over udvalg.

Finder du ikke hvad du søger kan du kontakte os på telefon +45 82 30 30 20, e-mail info@ultra-filter.com eller besøge os på ultra-filter.dk.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Ultrafilter Skandinavien ApS

Sunekær 1
5471 Søndersø
Danmark
Ultrafilter Skandinavien ApS

Send til en kollega

0.113