23948sdkhjf

Find den rigtige luftbefugter med Condairs beregningsprogram

| Medlemsnyhed | Indrykket af Condair A/S

Condairs beregningsprogram kaldet Help hjælper dig med at vælge, konfigurere og tilpasse vores forskellige befugtere til de specifikke krav og ønsker, du har til din luftfugtighed.

Med Help har du mulighed for at udvælge specifikt udstyr, der passer til de forskellige typer anlæg og samtidig vælge mellem et bredt udvalg af tilbehør og betjeningsmuligheder.

Resultaterne af dine indtastninger bliver efterfølgende præsenteret i en udstyrsliste og en specifikation af den befugtningsløsning, der matcher dine ønsker og behov.

Programmet kan særligt være behjælpeligt i designfasen, når du skal i gang med et nyt projekt. Her kan Help bidrager med et specificeret og detaljeret produktkatalog indeholdende tekniske informationer, en nem eksport af dokumenter i forskellige formater, en nem og direkte bestilling af produkter, en brugervenlig produktudvælgelse og et effektivt beregningsværktøj. 

Ønsker du at gøre brug af det gratis beregningsværktøj, sender du en mail til help.dk@condair.dk og skriver ”help” som emne/forespørgsel. Herefter modtager du en mail med dine login-oplysninger, og du er klar til at bruge programmet. På vores hjemmeside kan downloade en brugerguide.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Condair A/S

Parallelvej 2
8680 Ry
Danmark
Condair A/S

Send til en kollega

0.142