23948sdkhjf

Beregn din driftsbesparelse på ventilation med Condairs app

| Medlemsnyhed | Indrykket af Condair A/S

Ved hjælp af Condairs app har du mulighed for selv at beregne hvor stor en luftmængde, du sparer, når du fjerner overskudsvarme i din produktion via ventilation.

I app’en indtastes luftskifte og de temperaturer, der måles i din produktion, hvorefter du kan se, hvor meget virksomheden kan reducere sit luftskifte og ventilation ved at anvende adiabatisk befugtning direkte i lokalet. 

App’en viser, hvor meget overskydende luft du opvarmer for at køle din produktion via ventilation og hvor meget, det er muligt at nedsætte mængden af ventileret luft ved at anvende befugtning til køling af produktionen i stedet for. Mange er ikke klar, at man rent faktisk gør brug af opvarmning store dele af året for at nedkøle sine produktionslokaler. Opvarmningen sker, da temperaturen på den ventilerede luft først skal hæve til 18 grader, før den kan bruges til køling.

Ved at øge luftfugtigheden med befugtning, kan du således reducere brugen af den almindelige ventilation. Befugtningen giver en køleffekt på 0,68 kW prr fordampet liter vand, og temperaturen i produktionen kan derfor forblive den samme. På den måde opnår du en stor besparelse på driftsomkostningerne til dit ventilationssystem, da det nu er en mindre luftmængde, der skal opvarmes. Besparelsen er størst om vinteren, men der kan spares penge året rundt.

Vores app giver en indikation på din besparelse, men der kan være flere forskellige forhold i din produktion, der kan have indflydelse på, hvor meget du kan sænke din ventilation. For at få en præcis beregning skal du derfor kontakte vores eksperter, der kan hjælpe dig med en nøjagtig udregning.

App’en er gratis at downloade.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Condair A/S

Parallelvej 2
8680 Ry
Danmark
Condair A/S

Send til en kollega

0.115