23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Nyt setup med svejserobot optimerer logistikken

Ib Andresen Industri har investeret 2 mio. i ny svejserobotcelle. Investeringen er et led i strategien om mere automatisering.

”Svejserobotten er fuldautomatisk. Vi skal kun sørge for, at den har noget at bestille. Hver 4. time skal vi fylde stålkomponenter og emballeringsmateriale på, ellers klarer den mere eller mindre resten selv”, fortæller en entusiastisk Morten Jensen, svejsekoordinater hos Ib Andresen Industri.

 ”Det smarte er, at den kommer til at stå i et setup sammen med den kantpresse, som bukker stålet, inden det svejses. Det er netop tiltænkt sådan for at undgå at flytte stålet fra den ene produktionshal til den anden”.

Læs også: Datadrevet kvalitetsløft

 Når stålet er færdigbearbejdet og emballeret, sættes det til side i en container. En container som i øvrigt også er placeret ved svejserobotten. Når den er fuld, sendes den til kunden.

 ”Den store forskel for produktionen er ændringen i det logistiske setup, og at det - modsat det gamle anlæg - kører ubemandet det meste af døgnet”, slutter Morten Jensen.

 Læs også: "Nye maskiner gør det ikke alene…"

 Ib Andresen Industri har inden for det sidste år investeret i tocifret millionbeløb alene i det område, hvor svejserobotten er installeret. De andre investeringer er en laserskærer med pladetårn og en kantpresse med robot. Begge maskiner er naturligvis fuldautomatiske.

 I forbindelse med at Ib Andresen Industri offentliggjorde deres seneste årsregnskab bekendtgjorde de, at de over de næste par år vil investere et trecifret millionbeløb i øget kapacitet, automatisering og digitalisering.

 Billed: Svejsekoordinator Morten Jensen foran den nye svejserobotcelle.

Ib Andresen Industri
Industrivej 12-20
5550 Langeskov
Kerteminde Kommune
Danmark
CVR nummer: DK35745114
P nummer: 1003046731

Kontaktperson

JAO
Jesper A. Olesen
Corporate Brand & Marketing Strategist
+45 63382140 jao@iai.dk

Send til en kollega

0.063