23948sdkhjf

ABB Turbocharging øger standarden for energieffektivitet

| Medlemsnyhed | Indrykket af ABB A/S

ABB har øget energieffektiviteten for turboladning af totakt low speed motorer, med 2 pct. Dette blev dokumenteret ved måling på et motortestanlæg.

Som målestok for turboladeres virkningsgrad anvender branchen typisk MAN Diesel & Turbos standard for effektivitet af turbosystemet. MAN Diesel & Turbo er globalt førende inden for konstruktion af low speed motorer, og ABB Turbocharging har nu opnået en effektivitet, som er hele 2 pct. over denne standard.

ABB's test af energieffektiviteten på turbosystemet fandt sted på et testanlæg hos Hyundai i Korea. Tre af ABB’s nyeste generation af A180-L turboladere, fremstillet af Hyundai under licens, blev monteret på en MAN 8G95ME-C9.5 motor. Målingen blev udført med avanceret, trådløst måleudstyr for at sikre den højeste nøjagtighed.

For marine-operatører vil den opnåede effektivitetsforøgelse på 2 pct., betyde årlige brændstofbesparelser på op til 35.000 USD pr. fartøj afhængigt af brændstofpris og belastningsprofil. Denne ekstraordinære effektivitetsforøgelse er også blevet bekræftet og verificeret af MAN Diesel & Turbo.

Brændstofs- og vedligeholdelsesomkostninger har stor indvirkning på levetidsomkostningerne og vil dermed de samlede omkostninger (TCO).

- Resultatet af målingen foretaget på en rigtig motor understreger ABB’s fokus på at opnå den højeste effektivitet og værdi for vores kunder, udtaler Arie Smits, Senior General Manager, Product Group Low-Speed - ABB Turbocharging.

For mere information kontakt:

Jacob Lundholm: tlf.: 4450 4054,  mail: jacob.lundholm@dk.abb.com     

 

 

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
ABB A/S

Meterbuen 33
2740 Skovlunde
Danmark
ABB A/S

Send til en kollega

0.09