23948sdkhjf

TekPartners adm. direktør, Kurt Godsk, fylder 60 år

| Medlemsnyhed | Indrykket af Tekpartner A/S

TekPartners adm. direktør og stifter, Kurt Godsk, fylder 60 år i februar. I den anledning holder TekPartner åbent hus for kunder, konsulenter, forretningspartnere, medarbejdere og andre venner af huset.

Det sker den 22. februar kl. 15- 17 i udviklingshusets domicil på Hørkær 28, 1. i Herlev.

Kurt Godsk startede TekPartner i 2009 i samarbejde med de to partnere, Peter Grønning og Zoran Velkoski. Udviklingshuset har specialiseret sig i at hjælpe danske produktvirksomheder med at fremtage produkter i høj kvalitet og med optimal time to market. TekPartner har bl.a. et omfattende globalt samarbejde, som sikrer virksomhedens kunder teknologisk tilgængelighed og prisgunstige løsninger.

Kurt Godsk er blandt de førende eksperter inden for elektronik og softwareudvikling. Han er oprindelig uddannet svagstrømsingeniør fra Københavns Teknikum i 1985 og har ledelsesuddannelser fra DA og IKT. Han har tidligere bl.a. været Teknisk Direktør i Embedit/Data Respons A/S og har omfattende erfaring inden for arbejdet med specifikation og udvikling af elektroniske apparater, systemer og styringer, herunder identifikation af teknologiske muligheder og fremskaffelse af tekniske løsninger.

I anledning af dagen holder TekPartner åbent hus for kunder, konsulenter, forretningspartnere, medarbejdere og andre venner af huset.

Det sker den 22. februar kl. 15- 17 i udviklingshusets domicil på Hørkær 28, 1. i Herlev.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Tekpartner A/S

Hørkær 28, 1.
2730 Herlev
Danmark
Tekpartner A/S

Send til en kollega

0.168