23948sdkhjf

Pumpning af Kød, Dej, Rå lever, smeltet ost eller spildprodukter kan give udfordringer!

| Medlemsnyhed | Indrykket af VERDER A/S

Wangen Vario Twin pumpen er løsningen på pumpning af medier op til 3 mio mPa s og giver tryghed i såvel produktion samt rengøringen.

Twin pumpen som fødevarepumpe vinder inpas i dansk industri, grundet sin skånsom måde at pumpe på med lave omdrejninger, En pumpe man efterfølgende kan skrue helt op til 4000 omdr. om man CIP rengøre sit system. Varianterne idag går i 4 produktstørrelser fra 0 - 200 m3/T. samt mulighed for at føde pumpen via en snegl om produktet skal hjælpes på vej. Udviklingen har kørt efter de skrappeste krav som i dag tæller 3A, FDA eller certificeringer som EHEDG. Kundetilpassede løsninger med spuling af snegle eller andre opbygninger, der passer produktionen om man pumper Juice eller pasta. Ligeledes spille valget af tætninger op mod gearkassen et stor betydning, ligesom muligheden for at køre varme, køling eller flush på bagsiden af sit produkte, er en mulihed.

Verder A/S som i danmark er specialister i fortrængningspumper, kan give råd samt vejledning på området, men råder også over testpumpe af typen Wangen Twin, idet ikke noget produkt håndteres ens, hvorved en test ofte kan virke meget effektivt, fremfor at investere i noget som ikke kommer til at fungere.

Kontakt vores specialister idag og få en demo på jeres virksomhed. vi sidder klar ved telefonerne fra kl 8 -16 og fredag til kl 15.30 - eller se vores muligheder på www.verder.dk 

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
VERDER A/S

Agervænget 2, Tved
6000 Kolding
Danmark
VERDER A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.118