23948sdkhjf

Tyske Biogas anlæg renoveres, for at øge driftsikkerheden med Wangen pumper

| Medlemsnyhed | Indrykket af VERDER A/S

Tyskland som har over 10.000 Biogas anlæg - mange af de ældre anlæg var og er udstyret med snegle eller bælteindføring til biomediet som græs, melasse og husgødning i forskellige udførsler.

Wangen pumper som er medudvikler og dermed førende inden for Tysk Biogas anlæg, har udviklet flere tilpasninger at pumper som blandepumper, transport af biogasmassen mellem blander - rådnetank samt transport af mediet i sine stadier. Hvorved en større energioptimering samt driftsikkerhed nu tilbydes med kundetilpassede løsninger efter anlæggets behov samt styrings muligheder.

I Danmark påregnes en del investeringer i de kommende år for at optimere samt udnytte bioenergien, men ofte står mange produktioner over for store vedligehold efter en opstart af billige systemer som render livet af sig selv samt kræver stor vedligehold samt reservedele for at holde et anlæg kørende. I et biogas anlæg  kommer med alt fra glasskår til brosten, dette kan der tages højde for samt tilpasses pumperne.

Wangen pumper har i godt 50 år arbejdet med opgaven som udsprang, med eksentersnekke pumper med lave omdrejninger til landbruget. Så har i brug for en snak, omkring den rigtige pumpevalg til biogas området har Verder A/S et par veluddannet konsulenter, som gerne møder op for en dialog omkring forbedringer samt optimeringer til gavn og glæde for økonomien samt driften. 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
VERDER A/S

Agervænget 2, Tved
6000 Kolding
Danmark
VERDER A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.103